10 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG...

1. jag äter väldigt mycket frukt! Per dag kan jag kanske äta 6-7 frukter. Då är det äpplen, vindruvs askar, apelsiner, jordgubbar eller meloner.2.
jag blöder näsblod väldigt ofta, har börjat göra det på sistone. Det kommer bara....sååådär....3. jag dricker bara kolsyratvatten, jag gillar inte vanligt vatten. Jag köper Loka naturell! har alltid vid sängbordet på natten också för jag vaknar väldigt ofta och är jätte törstig4.
jag kan inte bli blodgivare pga att jag har järnbrist.... jag måste börja med järntabletter. Har haft järnbrist 3 gånger i mitt liv5.
jag & min pojkvän har varit tillsammans i 3 år om en månad

6. jag har fått min första bil, wooohoooo!! en clio7.
jag längtar tills jag & Elias skaffar hus. Det hade varit fantastiskt. Inreda och bygga8.
jag koooooom in på brandmans dagen!! man får vara brandman en hel dag. Släcka bränder, fystester osv så blir man godkänd så har man goda chanser att bli brandman. Det är den 19 april9.
jag har haft hjärnhinneinflammation. Det är 4,5 år sedan det hände. Svävade mellan liv & död med 41,7 graders feber10.
jag har haft gluten i 18 års tid. Alltså hela mitt liv

  • 2017
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

irmastenson
irmastenson,
Hej goding! Just nu tävlar jag ut plagg i samarbete med Chiquelle på min Instagram @irmastenson , in och delta! Kram på dig♥ nouw.com/irmastenson
alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Men gud vilken rolig lista!😍 och lyllos med bil😱 jag och killen har också snart varit tillsammans i 3 år i maj😍❤nouw.com/alvaalarssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229