1 DAY LEFT TO GREECE 🌴🇬🇷

1 dag kvar till Grekland! 🌴

Godmorgon gänget! tro de eller ej men jag ligger fortfarande kvar i sängen och jag vaknade vid halv sju när Elias gick upp. Har legat vaken sen dess. Har verkligen resfeber nu. vill iväääääg nuuuu! dessutom går jag bara och väntar på att jag ska börja jobba, Coop ringde imorse och frågade om jag kunde byta tid till 14-18 istället för 10-14, hade nog hellre jobbar nu på förmiddagen men nu är det som det är. Kul med jobb! har inte gjort så mycket än sålänge, såg på Biggest loser avsnittet från igår, sedan gjorde jag mig frukost och nu håller jag på att skriva.

smoothie recept - mixa frysta bananer, jordgubbar, hallon och vaniljyoughurt (laktosfri)! toppa med kokosflingor, bananer, hallon, pumpakärnor och passionsfrukter.

x jag är tvungen till att äta laktosfri yoghurt nu, får så himla ont i magen av att äta vanligt och typ dricka ett mjölkglas. Men det är löst nu med laktosfritt, smakar ingen skillnad tycker iaf inte jag!
👌🏼 ikväll när jag kommer hem så ska jag duscha håret + lägga in en kur, raka benen, ansiktsmask, måla naglarna och packa det allra sista.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229