Min resa började verkligen i kaos! I tisdags flög jag från Oslo och till Köpenhamn och skulle vänta på mina föräldrar där så skulle vi tillsammans åka till miami, det var bara det att dom aldrig kom fram i tid. Deras tåg vart försenad så jag fick checka in och hoppa på flygplanet själv. Satt som en hök och kollade på ingången till flyget i hopp om att dom skulle komma med, men när dörrarna stängdes satt jag där själv med två säten tomma bredvid. Det gick iallafall bra tillslut. Mötte upp min bror på flygplatsen i Miami och mina föräldrar kom dagen efter.

Jag har nu varit här i två dagar och det finns inte mycket att klaga på. Solen skiner och vi har 27 grader. Idag har vi legat på stranden och mot kvällen så har vi vandrat runt i södra Miami och jag säger bara woow så fint det var där! Så vackert och se hela Miami upplyst av höga skyskrapor i mörkret.

Imorgon ska vi till färjan som vi ska åka med i Karibien och kommer tillbringar 10 dagar där samt så kommer vi besöka en massa öar där runt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag vet inte riktigt vad denna dag har att erbjuda, men ska iallafall ta mig ut på stan och shoppa lite. Väntar bara på att min roomie ska vakna vilket inte verkar hända på ett tag...

Jag ska även jobba natt idag och det var ett tag sen jag gjorde det, så håller tummarna på att det kommer går bra! Tror att kaffe kommer bli min räddning inatt.
​Annars får vi se vad som händer, borde kanske börja packa lite inför min resa.

Först ska jag iallafall få i mig lite frulle och kolla på några avsnitt av devious maids. Det är verkligen en serie som är så dålig att det blir bra haha.

Likes

Comments

Nu tänkte jag ta tag i att börja blogg igen och denna gång seriöst. Jag har tidigare haft olika bloggar som idag inte finns kvar, tack och lov! Tänkte först bara dela med mig lite av vem jag är. Jag heter Amanda och är 21 år och bor just nu i Oslo. Jag är uppvuxen i en liten stad i södra Sverige som heter Karlskrona, en fin och liten stad.

Just nu händer det en del spännande saker i mitt liv som jag verkligen se fram emot och som kan vara kul att dela med mig av. Bland annat åker jag till USA om 6 dagar, flyttar i början av nästa år till Stockholm och ska börja studera igen.

Jag kan ju ärligt säga att jag bloggar mest för att mina norska pojkvän ska kunna läsa om mitt liv när jag nu åker till USA och senare flytta, då han bli kvar här i Olso. Skulle någon annan dock titta in så är ni mer än välkomna att läsa om mitt liv!

Likes

Comments