Header

Hallå hej.

Den här dagen har varit lite upp&ner.
Åkte till mamma imorse och drack kaffe och myste. Sen tankade jag påvägen hem samt stannade till på ÖB och köpte en sån ljusslinga med bollar. När jag kom hem så började storstädningen! Satte även upp julgardinerna i köket och det var första gången jag bytt gardiner helt själv utan mammas hjälp haha *stolt*. Sen gjorde jag även iordning i fönstret i sov/sminkrummet. Det har sett ut som skit i 1,5 år men jag har aldrig orkat. Men jag är såå nöjd med resultatet, önskar dock jag hade tagit en förebild så att ni fick se hur satans fult det var innan men men.

Men ja, sen har jag varit rätt irriterad & less också. Och som grädden på moset, så hade någon jävel snott min tvättid idag och då orkade jag fan inte mer. Så jag gick och sov istället :)) så nu kommer jag behöva tvätta 8-12 imorgon och det är jag inte speciellt glad över men men.

Efter min powernap hämtade Palm upp mig och vi drog till Max och käkade! Svängde även förbi Maxi lite snabbt. Och nu har jag nyss kommit hem. Ska dammsuga nu sen är jag helt klar med allt. Så då ska jag glo Youtube. Men det var allt för nu, puss på er.

Likes

Comments