Amanda Gustafsson Inredning, outfits och inspiration

Har nyss vaknat upp här i Stockholm och ätit en, faktiskt, helt okej hotellfrukost! Vem älskar inte hotellfrukostar med massor utav olika frukter o smoothies? Jag gör iallafall! ;)

Jag älskar att vi är här, utan några egentliga planer alls! Det är inte så ofta vi gör det. Just nu lutar det åt att vi åker till Skansen o kikar.

Ha en riktigt solig och fin helg på er! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

...and happy place to be! Favoriter i repris när hårddisken har krashat. 

Likes

Comments

Hade en sån SJUKT grym helg i sälen med Flisan, ni som inte var där. Ni har missat något, men ta't lugnt, det kommer nästa år igen! ;)

Måste säga att jag inte är mig själv just nu, och bloggen har blivit oerhört lidande. Trodde jag skulle få mera tid när jag bytte jobb, men ack så fel jag hade!
Måste be om ursäkt för alla sponsorer som har mailat mig, men som jag inte har svarat på. Väldigt oproffsigt. Jag får hoppas jag rycker upp mig i kragen lite snart.

Min vän Carro är inte heller så lycklig när hon inte har sin dagliga blogg att läsa längre. ;) Hon menar att Erika framstår som storbloggare gentemot mig (=typ 1 inlägg i månaden! haha). Jag måste säga att jag är ändå oerhört impad att så många fortfarande kollar in varje dag fast jag bara har skrivit kanske 3 inlägg på 2 veckor?! Ifrån 7-10 inlägg i veckan. Det är en stor skillnad! 

Kom igen nu, lite peppning, önskeinlägg och flera kommentarer så kanske det kommer igång på riktigt igen! Vad vill ni ha?

Big love 2 u all! Ni är fantastic!

Likes

Comments

Hallå finaste ni! Idag är en riktigt fullspäckad dag, vi drar nämligen upp till Ski and rock i sälen, det är deras avslutningshelg!
Det kommer bli sånt sjukt drag hela helgen, så kul, och välbehövligt! Tänkte smyga in och önska er en grym helg. Håll er uppdaterade på instagram @​interiorandoutfits. Puss och kram.

Likes

Comments

Alltså Mia, denna fantastiska människa. Jag har nog aldrig träffat en människa som är så lik mig, att två personer, i olika åldrar ifrån två helt olika ställen och bakgrunder kan klicka så bra, på en gång! Hur galet är det inte egentligen?
​Jag måste verkligen ta mig ner till Stockholm och hälsa på inom kort! (: 

Likes

Comments