Header

Hej! Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här, men jag vet inte vad jag ska skriva om för mitt liv är så tråkigt.

Jag kan berätta som min sommar. Den började typ med att jag bara var hemma med minna kompisar och inte gjorde någonting, sen åkte jag på beachvolleyboll läger i en vecka, vi tränade 3 timmar om dagen + fys och sen så rörde vi oss hela tiden när vi typ gick till och från stranden och när vi var vid stugorna där vi bodde. Så efter det lägret så var jag helt slut. Sen har jag typ somnat runt 00-01 varje dag sedan dess så jag är fortfarande sjukt trött.

I lördags var jag på min bästa väns födelsedags brunch, som var supermysig, det var så fint och gott. Sedan åkte vi och kollade på när typ alla våra klasskompisar konfirmerade sig vilket var jättekul och se på, men lite långtråkigt. De hade nästan exakt likadan konfirmation som jag och mina kompisar hade när vi konfirmerade oss, men det var ändå kul att se på för vi fick ju se hur våran konfirmation var då.

Nu de kommande två veckorna så ska jag inte heller göra någonting, jag får typ vara med mina kompisar eller vara hemma och sova. Jag vill åka till typ Gränna och kampa. Vecka 30 så drar jag till Italien i 10 dagar! Vilket jag längtar så mycket till. Vi ska bo i ett lägenhetshotell i en stad som heter Cecina, nära Pisa.

När vi kommit hem från Italien så ska jag och min pappa spela beachvolleyboll SM en vecka. Efter det är nog sommarlovet nästan slut.


Det var typ allt om mitt sommarlov hittills. Nu ska jag äta frukost så ha de bra!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag var det Sveriges nationaldag och om/hur ska men egentligen fira nationaldagen?? Själv gjorde jag inget speciellt typ. Jag låg bara i sängen i mitt mörka rum och kollade på serier...

Runt lunch dock skulle vi tydligen iväg och spela golf. Som jag suger på, så jag var så himla otaggad, men jag kände ändå att jag behövde göra något för jag kunde inte ligga i sängen hela dagen.

Golf var faktiskt roligare än jag trodde och de gick ganska bra även om jag nog var superdålig och sög på det. Så golf får en tumme upp.!

Likes

Comments

Jag har shoppat tre dagar i rad nu... det är nog inte så bra.

I lördags med min kompis Tilda, i söndags med min familj och i förrgår med min kompis Lovisa.

Jag undrar om jag är shoppaholic, haha. Igår iallafall när jag åkte in till Gbg för att shoppa med min kompis Lovisa så hade jag bestämt innan att jag bara skulle köpa ett par shorts, men jag kom så klart hem med andra kläder och inte shortsen.

Lovisa ville gå in i massa affärer och shoppa men eftersom att jag redan hade shoppat dagen innan och även dagen innan dess så kund jag inta köpa så mycket och därför blev jag rätt uttråkad. Jag ville typ bara hem och sova.

När vi var så klara som vi kunde bli skulle vi med bussen hem som gick om 7 min, men då skulle Lovisa såklart ha Mc.Donalds så vi missade den bussen och fick vänta en halvtimma på nästa buss, jag är nog skyldig Lovisa lite Donken nu också eftersom att jag typ åt upp hennes medan vi väntade på bussen. Det var min måndagseftermiddag!

Likes

Comments