Så härligt

God kväll alla underbara! Jag har nyss ätit lite kvällsmat vi unnade oss en McDonalds i dag. Vi åkte med mamma och pappa och tog en hamburgare när A slutade att jobba. Börjar att bli väldigt blåsigt ute så har redan krupit ner i sängen.

Va nere i stan förut och träffade A mamma vi gick och tog en fika. Va väldigt trevligt det har inte varit så där jätte varmt här i dag. Har varit så trött hela dagen då jag gjorde en storstädning hemma i dag. Fick även sällskap av en tjej kompis när vi fikade. När A slutade att jobba bestämde vi oss för att åka med mamma och pappa till Säffle där det blev lite McDonalds till kvälls mat. :)

Men nu är vi hemkomna och jag ska lägga mej och se ett avsnitt av bonusfamiljen och sedan försöka sova hela dagen har jag gott runt och varit trött. vad händer för er i kväll. kollar ni på serier ?

Aprilutmaningen : min middag I dag gjorde jag lax till middag med lite cream fresh en helt vanlig och med chili. Man blandar i hopp hälften av varje och sedan läggar man den på laxen. Sen tar man lite tomater och sätter in den i ungen och serverar med potatis super gott.

Gillar

Kommentarer

Daisy
,
Gud vas gott med mc Donalds , nu blev ja super sugen på det!
Anna
,
Låter som en härlig dag! Men förstår att du är trött. Jag ska också gå och lägga mig nu, had varit en lång dag
Therese Carlsson
,
Vilken härlig dag du haft och mcdonalds tröttnar man ju aldrig på haha
Marie
,
ja gär inte jätteförtjust i donken mat, men vet att många är det så kan tro det var gott då, samt mysigt med fika
carro
,
Det är så gott med McDonalds mat men tyvärr blir man bara mätt för stunden.Å lax var längesedan man fixade ordning och det är så himla gott nu.Hoppas att du känner dig lite piggare i morgon
Sandra
,
Maten ser urgo ut Vilken härlig dag ❤ hoppas du somnat tidigt i kväll så du får en god och lång sömn❤
Hannas krypin
,
Ja den där blåsten som var igår var inget roligt alls. Jag hoppas att det blåser mindre idag då jag ska ut på motorvägen. Vad gott med lax till kvällsmat. McDonalds är gott ibland tycker jag.
Sofia Johansson
,
Åh vad sugen jag blev på McDonalds, det var superlänge sen jag åt det☺️
Linda
,
Jag var ute i blåsten i går, det var skönt ändå för det var svalt;). Jag har inte ätit McDonalds på jättelänge, blir jag sugen så gör vi egna hamburgare hemma, så mycket godare:). Idag blir det lax till middag, så gott.
Sofie
,
Jag kollar Gossip Girl bara just nu. Måste skriva ifatt aprilutmaningen. Inte hunnit det:P