Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så skönt med ledig helg och att den för en gång skull faller in när det är fint väder. Jag gick upp till mina föräldrar så fort jag slog upp ögonen imorse för att få lite sol. Har spenderat dagen i en solstol med vattenmelon, jordgubbar och rosé. Planerna för ikväll är lite oklara, men tror den kommer innefatta ett antal glas rosé den också.

Likes

Comments

Tisdag och solen skiner! Och ett kvällspass på jobbet, så skönt att ha vara ledig på morgonen så man kan göra en bra frukost och hinna med lite saker innan det är dags för jobb. Har precis vart ute på en promenad och ska börja göra iordning mig innan det är dags att promenera bort till jobbet.

Likes

Comments

Måndag och jobbhelgen är äntligen över. Nu ikväll bjöd Jocke och mamma ut mig på Pinchos för att fira att jag nu är klar med plugget. Så mysigt en seg måndag.

Påväg hem så plockade jag upp min lilla gris som nu ligger här och sover på mig, ska dock ge mig ut på en promenad och samtidigt ha telefondejt med Linda innan det är dags att sova.

Likes

Comments

I onsdags efter ett kvällspass på jobbet så hämtade Linda mig och vi åkte hem till henne i Borås. Gjorde inte så mycket på onsdagskvällen, men i torsdags så åt vi på Pinchos och var sen och bowlade på Lindas jobb. Så skönt att ha lediga dagar mitt i veckan verkligen.

Kom hem ganska sent igår och då var jag och åt middag med mamma och sen var det raka vägen hem i säng. Idag jobbar jag 7-16 och efter det ska jag storstäda min lägenhet och hoppas på att det finns tid till tvättstugan och ikväll kanske jag ska ut. Inget bestämt med tanke på att jag jobbar imorgon..

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså dessa bilder är 5 år, men tycker om dem lika mycket för det. Vi har dock inte en ända normal bild från dem senare åren med varandra. Men vad spelar det för roll. Linda kom i vart fall hit igår för tacos och bubbel. Det är precis vad man behöver en onsdag.

Idag skulle jag egentligen varit ledig och städat och grejat här hemma, har även lite plugg jag skulle ha behövt gjort idag. Men blev inringd för att det saknades personal ikväll, så ska snällt gå och jobba ett par timmar. Men är ledig imorgon så får ta tag i allt då istället. Ska dricka ännu en kopp kaffe nu, sen göra iordning mig för ett par timmar på jobbet.

Likes

Comments

Likes

Comments

I år är första julen på länge jag inte spenderar med min familj på pappas sida, vi brukar alltid va ca 20 personer och då är vi bara syskon, deras respektive och mina syskonbarn. Är alltid så trevligt men det har inte riktigt vart detsamma i år. Har nämligen jobbat idag och jag är så tacksam för mitt jobb och all den glädje det skänker. Blir så varm i hjärtat av både mina pensionärer och mina kollegor.

Likes

Comments