Det finns dem som tycker att gult är fult, men att Sveriges flagga är fin.

Men den är ju Gul... Visserligen både gul och blå men fortfarande.💛

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!❣️

Hoppas ni har haft en bra dag det har jag tack!

Idag har jag och min mamma gått i affärer för att hitta en present till min snart 4 åriga kusin som fyller år om typ en vecka. Men den dagen är jag på konfirmation för en annan kusin, så vi ska på kalas för honom imorgon istället.

Igår spelade jag fotbollsmatch mot Nol, blev 3-3. Det kändes jättekonstigt eftersom att jag slutade i fotbollen för typ 1 år sedan. Men det gick ganska bra även om dem behövde kalla in flera som inte spelat på ett tag.

Nu är jag påväg hem efter att ha hämtat min pappa i Göteborg, efter att han har varit ute med jobbet. Men nu ska jag bara hem och sova.

Godnatt/ha de bra!❣️

Likes

Comments

Hej!💘
Hoppas ni har ett härligt lov, det har jag tack!

Än så länge har jag inte gjort så mycket, jag har varit hos min moster där jag var i stallet, red och rastade hundarna. Efter det har jag bara varit hemma, solat och varit med en kompis och badat i sjön. Vi tog min moppen dit och hem men när vi åkte hem så dog moppen men jag fick hjälp och fick igång den igen så jag slapp gå med den hela vägen hem.

Nu när jag skriver detta har jag för en stund sedan kommit hem från dansen och sitter och kollar på Nashville. På dansen så övar vi just nu till midsommar då vi ska dansa uppvisning.

Godnatt/Hejdå!💘

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Igår kom äntligen min kompis Julia tillbaka till Sverige från Kina där hon har bott i typ ett och ett halvt år. Jag har saknat henne jättemycket och det var så kul att träffa henne!
ILYSM Julia!❤️

Likes

Comments

Hej, allihopa!

Idag har jag varit på en släktvandring som vi har varje år. Vi träffas och går en promenad bara för att träffas och prata, eftersom vi inte träffas så ofta. Den här gången var vi vid en liten stuga i skogen vid en sjö.

Det var jättetrevligt men dock väldigt mycket knott så vi var inte där så länge. Istället åkte några av oss till ett litet kafé för att äta livet lunch. Jag åt en våffla men den var så stor att jag orkade inte äta upp den utan gav den till mamma istället.


Nu ska jag äta middag, och till middag idag blir det räkor, så gott!

Ha det bra!

Bilden är från igår när jag sitter på altanen och dricker Fanta med frysta jordgubbar.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag känner att sedan lovet började har jag typ inte gjort något! Jag har försökt att gå ut och gå mina en gång om dagen. Igår när jag var ute och gick duggregnade det! Det var sånt härligt väder, det var sol men ändå rengn!

Efter att jag hade varit ute och går åkte jag till tandläkaren. Dom sa att jag ska träffa en tandspesialict för att se om jag ska ha tandställning. När jag kom hem bytte jag om till träningskläder för att gå ut och cykla och sen körde jag styrka och rehab.

nu ska jag snart åka till folkdans träningen där vi håller på att öva in programmet inför midsommar då vi ska dana uppvisning på fyra olika ställen i närheten av där jag bor.

Ha det bra alla fina människor!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Igår började jag dagen efter frukost med att baka vaniljmuffins som sedan jag och min kompis satt ute på altanen och njöt av medans vi pratade. Senare på efter middagen var jag i församlingshemmet där jag var för att kolla på Sveriges första EM:s match för 2016 mot Irland. Jag gick dit kl 17.15 för att äta en korv med bröd innan matchen började.

Idag har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och senare idag ska jag ut och träna.

Ha det bra!❤️

Likes

Comments

Hej allihopa!
Här kommer ett ganska långt inlägg om min fantastiska skolavslutning.

I torsdags hade jag världens bästa skolavslutning! Jag började med att öva kl 08:30 inför att vi skulle sjunga inför hela skolan på avslutningen. Jag och min kompis Hanna sjung låten "Somewhere only we know" och så var det några andra som sjung, spelade och dansade! Efter att vi hade uppträt för sjuorna och åttorna gick jag till min klass för att få betygen. Sen åkte jag hem en stund för att äta och villa lite innan jag åkte tillbaka till skolan för att sjunga för niorna.

Efter att vi var klara hick jag till min kompis Emma och väntade på Olivia för att sedan gå på "Sommarstart". Vi gick till sommarstart kl 18:00 där vi möte upp Moa och Maja för att festa och ha det jätteroligt. Vi var där till kl 00:00 och jag var jättetrött när jag kom hem. Men det var värt det för det var den bästa dagen i mitt liv.

Hoppas att ni andra också har haft eller kommer ha en jättebra skolavslutning!❤️

Likes

Comments