Header

Igår åt vi på Le Cardinal tror jag det hette, i Helsingborg. Det var väldigt god mat och en superfin restaurang! När vi kom hem gick vi och la oss direkt ungefär, eftersom Philip skulle upp tidigt till jobbet som vanligt.

Idag är det fredag! Alltså får jag bara mysa med min älskling hela helgen. Vi har inte så mycket planerat, det blir väl lite innebandytittande eftersom landslagen är på cup nu och Philip är också intresserad av det :). Nu tänkte jag kolla lite på Wahlgrens värld eftersom jag missade det igår. Hoppas ni får en bra helg, kram!

Igår använde jag min nya tröja, superfin höstfärg! Mjuk och skön var den också

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade rätt tidigt idag och tänkte att jag skulle gå ut en runda innan jag åt frukost. Tog med mig kameran och hoppades på att jag skulle knäppa några fina höstbilder. Det blev inte länge som jag var ute men där blev någon/några bilder som blev bra.


Ikväll ska jag och P ut med hans familj och äta, min hals är inte hundra än så får skippa träningen. Hoppas ni får en fin dag i solskenet!

Likes

Comments

Jag har funderat lite. Funderat lite på om jag verkligen ska ta upp det här med bloggen igen. Som ni kanske har märkt så har jag raderat alla gamla inlägg av olika anledningar. Tyckte delvis att dem var så dåliga haha, och att om jag nu ska börja igen så vill jag ha en nystart så klart. Men jag vill mer höra vad andra tycker. Nu har jag knappt några besökare kvar, vilket jag förstår! Vad tycker ni? Ska jag börja blogga igen eller ska jag bara strunta i det och ta bort hela bloggen? Vill så gärna höra vad ni har att säga. Kram på er!

Vi slänger in en snabb bild ifall det är så att ni inte kommer ihåg mig ;)

Likes

Comments