Hej!

Trevligt att du hittade hit till min ny uppstartade blogg!

Amanda Leander heter jag och är 17 år gammal. Jag bor i en liten ort/stad vid namn Eksjö i Småland. Här bor jag ihop med min familj. Jag går först året på gymnasiet. Och linjen jag går är vård och omsorg och där trivs jag mer än bra.

På fritiden lägger jag den mesta tiden på att plugga och läsa andra bloggar. Men jag rider även på ridskola en dag i veckan. Men håller på att leta medryttarhäst så att jag kan komma igång med ridningen på riktigt. Jag tränar även på gym när tiden finns. Men ska faktiskt bli bättre på det då jag tycker det är väldigt roligt. Har jag tid över så är jag med mina vänner. Och har även en pojkvän några mil utanför Göteborg som jag träffar varje helg ungefär.

Som person så är jag väldigt glad och snäll. Jag gillar att hjälpa andra människor. Lite för mycket ibland om jag ska vara ärlig. Jag gillar utmaningar och säger ja till det mesta.

I denna bloggen kommer jag skriva en hel del om min vardag och mina tankar kring olika saker. Jag kommer ha olika kategorier som tex, Vardag, stall, träning, mode mm. Så väldigt blandat. Men jag hoppas att du kommer gilla min blogg i alla fall!

Ha en fortsatt bra Onsdagskväll!

Likes

Comments