Spanjorskan

MAT

I tisdags innan jag var på Busnels visning på fashion week så träffade jag min kompis Evelina. Vi åkte hem till hennes nya lägenhet på Lidingö där vi satt på terassen och drack kaffe och pratade, innan vi rörde oss in mot stan för att äta en sen lunch.

Efter mycket velande så hamnade vi tillslut på SpanjorskanNybrogatan. Där har dom tapas, så vi beställde in lite olika små rätter.

Vi satte oss på uteserveringen, och beställde kycklingvingar, ost och vattenmelon ”sallad”, räkor på spett med aioli, friterade bollar med serrano skinka och lite annat i, majskolvar och potatis med salsasås och vitlökssås.

Jag smakade inte på majsen eller vattenmelonen, men räkorna var super goda, och potatisen också. Den var min favorit. Det andra var gott, men inget speciellt. Kycklingvingarna var goda i smaken, men det är ju inte så mycket kött på, och dom friterade bollarna var goda, men tyvärr lite smaklösa.

Dock var vi där precis mellan lunch och middagen, så dom hade en begränsad meny. Så vi hade inte överdrivet mycket att välja på.

Vi gick lite i affärer efter maten, och till sist tog vi en kaffe i Sturegallerian.

Väldigt mysigt!

Gillar

Kommentarer