Skönhetskit från GA-DE

Skönhet

Produkterna i inlägget är ett pressutskick, och inlägget innehåller en affiliatelänk

I veckan fick jag hem ett fint bud från Story Relations, innehållande det här kitet med skönhetsprodukter från märket GA-DE.

Jag hade inte hört talas om det märket tidigare, och så här står det när man läser om det: "GA-DE erbjuder ett brett utbud av smink, doft, nagel - och hudvårdsprodukter. Baserat strax utanför Tel Aviv har de sedan starten 1985 fått en framstående roll på den lokala skönhetsmarknaden. De strävar efter att framhäva varje persons naturliga och individuella skönhet genom att kombinera tidlös elegans med det senaste inom skönhet."

Märket lanserades i Sverige under 2016, och deras produkter är inte testade på djur, det gjorde mig väldigt glad att höra!

Produkterna jag fick var, Idyllic Soft Satin Bronzing Powder: Som är ett bronzing puder som passar alla hudtyper och ger en naturligt solbränd effekt. Det innehåller fuktgivande silkesproteiner som lätt blandas med huden.

Frames Eyeshadow Palette: En ögonskuggspalett med tio olika färger, både nudes och blå färger, både matta och skimrande. Innehåller både spegel och applikator.

Rich & Moist Radiant Highlighter och Idyllic High Definition Volume & Length Mascara:

Highlightern är en highlighter i pennform som ger strålande lyster, och är berikad med vitaminer och fuktgivande komplex.

Mascaran ger volym och separerar fransarna, den innehåller även intensivt svarta pigment, samt vårdande ämnen som stimulerar franstillväxten och stärker fransarna.

Crystal Lights Lip Gloss: Ett läppglans med inbyggd lampa och spegel. Fuktgivande och innehåller ljusreflekterande och skimrande kristallpärlor. Finns i hela 16 olika nyanser, och det luktar dessutom otroligt gott.

Super fina produkter som jag ser fram emot att testa mer, tack Story Relations för det fina pressutskicket! Är det någon som vill ha recensioner på produkterna när jag hunnit använda dom ett tag?

Märket finns att köpa HÄR för er som är sugna! :)

Gillar

Kommentarer