Redigeringstips - lägg på ”solfläckar” på bilder!

Redigeringstips
Idag tänkte jag komma med ett till redigeringstips! Hur man lägger till ”solfläckar” eller ”light leaks” på bilder i mobilen! Det är super enkelt, och man kan få en helt annan känsla i bilden.
Före:
Efter:
Jag använder mig av appen ”Afterlight” när jag gör den här effekten. Här ovan ser ni vilken stor skillnad det kan göra, tycker det vart så mycket finare efteråt!
För att lägga till en sån här effekt behöver du öppna bilden du vill redigera, i Afterlight. Sedan klickar du på symbolen som jag ringat in ovan, två cirklar på varandra.
Då får du upp den här menyn, klicka då på ”ljus”.
Då kan du välja vilken färgton du vill att dina ”light leaks” ska ha, och sedan finns det hur många olika som helst att välja bland. Man kan rotera ”leaksen” genom att klicka tex på ”Leak4” (om det är den du vill ha), klickar man på den igen så roterar den ett steg, klickar man på den igen roterar den två steg, osv. Sedan kan man dra ner opaciteten lite, jag brukar aldrig ha på fyll styrka utan oftast mellan 30-90%, då ser det mest naturligt ut.

Hoppas ni tyckte det här var ett kul tips! Säg till om det är något speciellt redigeringstips ni vill att jag ska visa härnäst! :)

Gillar

Kommentarer

Frida,
Bra tips! 😃
Jo men jag äter också mussli ibland, men mest granola, och det har jag ovanpå grekisk yoghurt. Men just flingor kan jag inte äta med yoghurt 😋
fridachristina.com
celinelundqvists
celinelundqvists,
Sånt där tillför ju så mycket till bilderna!
nouw.com/celinelundqvists
Angelica,
Uppskattar verkligen dessa inlägg! Så fint att du vill dela med dig 😊
angelicawahlin.se
carroat
carroat,
Så härligt tips! 😍
nouw.com/carroat
Sarah,
Vilket bra tips och så himla fin bild på dig 😃
maddisenj.se
Bella,
Verkligen ett bra tips, håller med dig att det blir finare 😃
davidochbella.blogg.se
corneliavictoria
corneliavictoria,
Så fina bilder På dig!
nouw.com/corneliavictoria
Jovana
Jovana,
åh vad fint! Tack för tipset ❤️
nouw.com/jovana
my,
Åh så bra tips så fint!!!
mynordqvist.se