Middag på Ober Mamma i Paris

Restaurangbesök / recept, Resor, Paris
I mitt förra inlägg nämnde jag att vi fotade bilderna precis innan vi var påväg ut på middag, och det var den här middagen vi var påväg till! (Jag gick ”hem” och svirade om till en långbent jumpsuit emellan bara).

Vi åt på ”Ober Mamma”, som jag ätit på tidigare en gång. Har även varit på flera andra restauranger inom samma kedja i Paris, ”Big Mamma Group”. Som är en italiensk restaurangkedja.

Som ni ser var det inte bara jag Fanny och Adelina, utan vi mötte även upp min bästa vän Rebecka och hennes pojkvän Volo + hans syster! Volo är nämligen uppväxt i Paris, och dom råkade vara där för att hälsa på hans släkt precis när vi var där! (Rebecka har bott dom senaste 3 åren i Kristianstad pga skolan, så vi hade inte setts på flera månader nu när vi gick ut på middag tillsammans i Paris!).

Jag tog ”overbaked eggplant” till förrätt.
Dom andra tog bruschettas.
Jag åt tryffelpizza till varmrätt, alltså ÅH så god den var!! Vattnas i munnen nu när jag ser bilden.. Den var det godaste på hela kvällen (möjligtvis vinet också hehe).
Beckis tog någon annan god pizza.
Sötisar!!
Fanny åt tryffelpasta (som tyvärr inte var lika god som sist vi var där).
Adelina tog carpaccio (vilket jag tog förra gången, och den var tyvärr heller inte alls lika god denna gången, jag smakade av Adelina).
Vi drack gott rödvin däremot!
Såå mysigt att träffa dom här gullisarna igen!! Som jag saknat dom <3 Vi hade en jätte mysig middag verkligen, trots att inte all mat var någon höjdare den här gången, så var det super trevligt!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh gud så gott och mysigt!❤️ älskar bilderna ❤️ Kram
nouw.com/happym
fanip
fanip,
Såg ut som en grymt mysig kväll med massvis med gott, härligt! 😊
nouw.com/fanip
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229