Liance

Skönhet, Samarbeten
I samarbete med Liance och innehåller annonslänkar
I samarbete med Liance har jag fått hem hela deras sortiment av veganska hårprodukter, som bland annat torrschampon, saltspray, hårspray, värmeskydd och mousse. Liance är ett märke som är helt veganskt, produceras i Sverige, och testas inte på djur, samt vill göra minsta möjliga miljöpåverkan, vilket jag tycker är väldigt bra initiativ som fler företag borde ta efter!

Jag har alltså fått hem hela deras sortiment, och jag är så spänd på att testa deras produkter, då jag hört mycket bra om dom!

Än så länge har jag testat detta värmeskyddet , och två torrschampon. Kan säga att värmeskyddet doftar otroligt gott av vattenmelon! Så fräsch och somrig doft. Jag använde det innan jag lockade håret med min plattång, och det funkade hur bra som helst! Plattången gled smidigt genom håret. Det är även super bra att det ger skydd upp till 220 grader!
Jag fick även två hårsprayer , och alltså hur fina är inte deras förpackningar?! Om det är något man faller för först, så är det ju ändå utseendet, och dessa förpackningar är otroligt fina tycker jag.
Deras olika torrschampon som jag fick heter: (jag fick all från sortimentet) ”Invisible”, ”Booster”, ”Original”, ”Dark” och ”Silver”. Jag har än så länge testat ”Invisible” och ”Original”, och gillade dom verkligen! Håret kändes genast fräscht och inte fettigt längre, och dom gav mer volym till håret, och doftade väldigt gott båda två!

Jag kommer återkomma med recensioner på alla produkter när jag testat dom ett par gånger! Ser verkligen fram emot att använda alla. Om ni är sugna på någon produkt så hittar ni dom HÄR!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Oh vilket roligt samarbete 😊❤️
nouw.com/marreekholm
SimonAndersson
SimonAndersson,
adelinaadelina
adelinaadelina,
Men åh, verkar som toppen produkter ju!! <3
nouw.com/adelinaadelina
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Alltså snacka om underbart samarbete, så glad för din skull! Produkterna verkar så bra 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men dröm vilket samarbete ju!!!! Visste faktiskt inte att dom hade mer än torrschampo (men älskar det), så nu ska resten testas!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
matildatakkula
matildatakkula,
Jag måste testa deras produkter, har hört så bra om dem<3
nouw.com/matildatakkula
Yasmine,
Vilka bra produkter! Mer sånt åt folket! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
happyM
happyM,
Uuunderbart sammarbete!! Älskar företag som verkligen står för rätt saker och bidrar till att det blir bättre för både djur och natur ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
sweetwords
sweetwords,
Har deras hårspray och tycker att den är bra
nouw.com/sweetwords
malinkirstine
malinkirstine,
Spännande! Har aldrig provat deras produkter 😊 Kram
nouw.com/malinkirstine