Kaffe i solen med min bästavän

Okategoriserade

Min torsdag kunde inte bli mycket bättre, slutade en timme tidigare så fick gå hem vid 14, och min bästa kompis är hemma från Paris med sin kille tills i morgon. Så jag har såklart hängt med dom i några timmar efter jobbet.

Vi satte oss ute i solen på Espresso House, jag drack en latte och en caramel frappino. Fy vad söt frappinon var, väldigt god men jag mår fortfarande illa efter den.. I alla fall, sist jag träffade Becka var i början av februari när jag var och hälsade på henne i Paris, så ni anar ju inte hur glad jag var över att träffa henne igen! Nu dröjer det bara en månad tills jag får umgås med henne i flera dagar när jag åker och hälsar på henne igen <3

Inte min dag idag att fastna på bild.. Brände mig i solariet igår så kunde inte ha smink idag. Är helt röd i ansiktet.

Köpte någon CC cream idag som Becka rekommenderade, så ska testa att köra den ett tag istället för foundation. Känns som att det är lite bättre för hyn. Jag har verkligen aldrig haft så dålig hy som jag haft dom senaste 3-4 månaderna förut. Vet inte exakt vadå det beror på men det är sjukt jobbigt.. Har fått massor med finnar runt munnen som bara inte försvinner.. Någon som har något tips??

Gillar

Kommentarer