Fall tag

Frågor & svar

Hittade den här listan på flera olika bloggar, har sett många som gjort den. Så nu tänkte jag att det är min tur att svara på dom här höst frågorna!

Gillar ni att läsa såna här listor eller tycker ni att dom är tråkiga? Försöker att inte göra dom allt för ofta. Egna listor är ju alltid roligast!

Beskriv din höst i tre ord.

- Mysig, kall, färgglad.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

– Det bästa är alla fina färger, inte bara ute i naturen utan även i garderoben. Färger som burgundy, khaki, gult och blått kommer fram på ett annat sätt. Höstsolen och myshetsfaktorn som blir.

- Det sämsta är det kalla vädret, att man måste klä sig mer obekvämt och att dagarna känns kortare när dom blir mörkare. Att man har mindre ork och blir sjuk lätt.

Hur ser din höstoutfit ut?

- Varma mysiga koftor, lager på lager, långa kappor och höga stövlar. Men även söta blusar, jeans eller en snygg skjorta. Färgglatt blandat med jordnära färger, höstigt.

Vad har du på TO-DO listan just nu?

– Att bli frisk från min förkylning, fota bilder till bloggen, svara på mail angående samarbeten osv, träffa min bästis som jag inte sett på flera månader <3 Gå på ett bloggevent (spännande spännande...), och förhoppningsvis någon rolig halloween fest.

Bästa musiken för regniga dagar?
– Bästa låtarna enligt mig just nu är Hailee Steinfeld - Starving, Ellie Goulding - Falling for you Jonas Blue Remix, Zayn Malik - Who. Som låtarna är bra vilken dag som helst!

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
– Jag och Joel har precis börjat kolla på Vikings, eller jag har sett första säsongen förut, men vet inte om jag kan rekommendera den än. Annars, Game of Thrones, Scream Queens, filmer man måste se på hösten är ju Mean Girls och kanske Fredag den 13e på halloween?

Vad är den höstigaste maträtten?
– Soppa är väl väldigt höstigt? Annars kantarelltoast är väl ett måste, mysiga hemlagade maträtter med tända ljus till.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

- Inget datum bestämt än, men Frida och jag ska till London om inte allt för länge!

Hur förbereder du dig för vintern?

- Klär mig varmt, dricker massa kaffe och te, letar efter nya bra filmer och serier att följa, letar efter inspo på Pinterest som får mig på bra humör. Väskor, trender, inredning, mysiga höst/vinter bilder, ja allt möjligt.

Var hänger du helst under helgen?

- Jobbar ju varannan helg så antingen på jobbet, (dock inte helst på jobbet kanske) eller hos min pojkvän. Eller på något mysigt café med en varm kopp kaffe, och en mysig vän framför mig haha (tänkte skriva en mysig bok bara för att det lät, ja så mysigt, men då hade jag nog ljugit).

Hur höstmyser du?
- Tar en promenad i höstvädret, går på Afternoon Tea eller en mysig marknad. Eller kryper upp i soffan under en filt med laptopen och kollar på fina bilder och Sex and The City eller Vänner. Dricker en kopp te med honung i eller en chailatte, mat och dryck är ju det bästa höstmyset.

Gillar

Kommentarer