”Dagens” lista

Frågor & svar

Dagens look

Osminkad, håret i tofs, med träningskläder på. Så som jag ser ut 95% av tiden haha. Har endast smink och typ ”vanliga” kläder om jag ska göra något/träffa någon. Annars ät jag ALLTID osminkad med träningskläder/myskläder.

Dagens humör
Har inte varit på toppen humör idag, har känt mig nere, inte av någon speciell anledning eller så, kan nog vara trötthet. Men ni vet när man bara vaknar upp med en jobbig känsla som sitter i hela dagen?

Dagens have-done
Jobbat, tränat och lagat middag.

Dagens bästa
Träffade mamma efter jobbet och tog en kaffe, hon fyller år idag men ville absolut inte fira sig. Men en kaffe fick jag med henne på haha! Grattis igen mammis <3

Dagens sämsta
Mitt mående - trött, huvudvärk och bara allmänt nere. En sån där dag när alla småsaker som går fel (som tex att det inte fanns tvättid idag lol) gör att det känns som att hela världen går under typ. Känner mig väldigt lätt irriterad idag.

Dagens bästa köp
Biobiljetter till Lejonkungen!! Nästa vecka kommer min bästavän Rebecka och hennes kille Volo hit, så dom + jag och Emilio ska gå på Lejonkungen på iMax nästa vecka. Kan ni gissa om jag är taggad eller??

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åh va mysigt att se Lejonkungen 😀
onlyonewaytogo.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Lejonkungen måste jag också se så bio! Nostalgi alltså! Och grattis till din mamma hihi <3
nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229