Dagen före semester

Restaurangbesök / recept
Äntligen verkar sommaren ha hittat hit?! Både igår och idag har det vart strålande sol och jätte varmt. Lagom tills att jag får semester när jag går av mitt jobbpass ikväll?! Bara hålla tummarna att vädret håller i sig under min semester.


Idag innan jobbet så åkte jag och mamma till Enköping och åt lunch och fikade på Hamnmagasinen. Perfekt dag att göra en sån sak på!

Jag tog dagens lunch, som var laxpasta. Den var väldigt god, men hade verkligen velat ha mer lax, det var det tyvärr snålt med.
Mamma tog fisk & skaldjursgryta, som också var väldigt god. Men även där hade man velat ha mer fisk och skaldjur.
Lite kaffe på maten.
Samt en våffla med två kulor med smak av ”knäckflarn” och ”äpple/kanel”. Mums!


Ser ni vilka fina shorts förresten?! Fick hem dom i ett samarbete med Chiquelle (som jag har på min instagram jjennyamanda och alltså inte på bloggen). Så himla fina. Håll utkik på min instagram, för under dom närmsta dagarna här nu så kommer jag att dela med mig av en rabattkod åt er där!

Förresten, har läst alla era kommentarer på mitt inlägg om sommarångest. Oj så många som känner igen sig och upplever samma sak som jag?! Tråkigt att så många känner så, men samtidigt känns det lite skönt att jag inte är ensam om den känslan. Ni ska veta att jag alltid läser era kommentarer och tar till mig av det ni säger, även om jag inte alltid hinner svara.. <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh vad underbart med semester, och nu hoppas jag verkligen att du kommer njuta som bara den!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Naatly
Naatly,
Gud så fin du är! Älskar shortsen! 😍 Hoppas du får en bra semester med massa sol! Kram ❤️
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229