Balmain Hair Couture

Skönhet

Inlägget innehåller annonslänkar och produkterna i inlägget är ett pressutskick.

Tidigare i höstas fick jag ett super fint pressutskick från Molino PR och Balmain Hair Couture. Jag blev verkligen SÅ himla glad för detta, då mitt hår är super viktigt för mig, så att ha bra hårprodukter är verkligen något som jag tycker är ett måste. Nu har jag hunnit testa dessa produkter ett tag, och I LOVE THEM! Alltså verkligen älskar älskar. Kommer definitivt att använda dessa framöver.

Den första produkten är det här serumet, som är en av favoriterna. Det doftar så himla gott, samt ger håret en fin lyster utan att tynga ned, och tar bort frissigt hår/elektriskt hår. På vintern när det är torrt ute blir mitt hår jätte frissigt och elektriskt och flyger åt alla håll och kanter, så det här serumet har verkligen varit en räddare i nöden!

Ni hittar serumet HÄR!

Sedan har vi den här hårparfymen, som man kan spraya över håret för att få en mild härlig doft! Jag älskar själva doften, och den är perfekt för mig som inte tål för starka dofter, får alltså inte ont i huvudet av denna. Mitt hår brukar ju tyvärr inte ta åt sig så mycket lukt från schampon osv, utan det brukar vara ganska "lukt fritt", så då är det ju perfekt att kunna spraya lite av detta, för vem vill inte att ens hår ska dofta gott?!


Ni hittar hårparfymen HÄR och, den finns i 2 olika storlekar.

En till favorit är den här hårinpackningen för skadat hår. Mitt hår behöver ju verkligen tas om hand, då det är väldigt långt, och därför lätt kan bli väldigt slitet och stripigt i topparna om jag inte tar hand om det. Men den här masken gör att mitt hår känns så fylligt, fräscht och glansigt, inte alls slitet eller skadat. Jag brukar ha i den i fuktigt hår, i hela håret = från hårbotten ut i topparna, och låta den sitta ett bra tag, ca 1 timme.

Ni hittar inpackningen HÄR.

Så har vi en produkt jag tyvärr inte hunnit testa ännu, vilket ni kanske kan förstå - då det är en Sun protection spray, och det har ju inte varit mycket sol de senaste månaderna. Jag hade tänkt att använda den i Sri Lanka som jag skulle vart i förra veckan, men som nu inte blev av. Men nu är ju våren och solen på väg hit, så snart kommer jag ha mycket användning för den här hemma!!

Jag hittade tyvärr inte just den här produkten online, men HÄR hittar ni en produkt från Balmain Hair Couture som jag har hemma men tyvärr glömde fota till inlägget. (Då den inte var en del av pressutskicket, utan jag hade den redan hemma sedan innan). Det är en leave in conditioner, som jag brukar spraya i håret efter jag duschat, så blir håret lättare att borta ut sen, samt doftar jätte gott!

HÄR hittar ni alla produkter från Balmain Hair Couture. De har massor med annat jag vill testa, så som styling verktyg, borstar, schampon med mera. Har nu testat något från dom ännu?

Min hårborste är från Mason Pearson och ni hittar den HÄR - den är verkligen bäst. Dyrare prisklass, men SÅ bra. Haft min i flera år nu och skulle aldrig vilja byta. Den är så skonsam mot håret.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Balmains produkter luktar såååå himmelskt ❤️❤️
nouw.com/johannagrahn