Året som gått

Okategoriserade

Blandade bilder från 2016.

Även om 2016 inte vart det bästa året på långa vägar, det började med en hastig flytt från huset som jag och min pojkvän hyrde, vi flyttade hem till våra föräldrar igen, mormor fick tillbaka sin cancer, vi avlivade en av våra hundar, Aston fick ligga inne på sjukhus och bli nedsövd, och massor av annat. Så har året ändå haft sina fina stunder, som jag tänkte dela med mig av nu:

Jag började blogga på Devote, och i höstas började jag ta det mer seriöst än tidigare. Det gick bättre och bättre för bloggen, jag hamnade på topplistan (låg om bäst på plats 40 av 50.000), jag fick gå på lite events och har lärt känna nya underbaras vänner. Hade jag inte haft bloggen det här året så hade det inte vart alls lika bra, bloggen har verkligen gjort mitt år!

Jag tog upp mitt intresse för foto som jag haft sedan jag var liten, men haft ett "uppehåll i". Jag köpte en ny kamera, gick en fotokurs där jag lärde mig massor, och vill aldrig sluta utvecklas. Foto och bildredigering är verkligen något jag brinner för. Kameran har vart mina bästa vän i år!

Jag och min pojkvän har haft både bra och dåliga stunder, men dom bra överträffar såklart dom dåliga. Vi har vart i Katrineholm och bott på hotell, ätit ute massor och myst hemma med filmer, firat alla hjärtans dag, födelsedagar, dop, konfirmation, ettårs dag och massor av annat tillsammans det här året. Vi har vart ute med båten och gått på museum, vart i Norge med hans familj hos hans släkt - det var nog den största höjdpunkten i år. Det var verkligen så underbart, så vackert, allt kändes så kravlöst och man fick ett inre lugn av att vara där. Vi kändes som nykära igen, kan inte beskriva hur mycket jag längtar tillbaka dit, med honom.

Jag har lärt känna nya underbara vänner genom bloggen, som jag umgåtts med och fått roliga minnen med. Är så tacksam för dom, känns som att jag fått vänner för livet faktiskt <3

Min systerson Aston, att få se honom ta sina första steg, säga sitt första ord.. Han har vuxit så mycket i år, och det är så roligt att se honom utvecklas. Man blir helt tårögd när han väntar på en när man kommer hem, blir helt övelycklig när man kommer innanför dörren, och direkt kramar en eller tar ens hand och ska visa sina leksaker. Han är för gullig, mosters finaste kille! :)

Jobbet har även vart en höjdpunkt, att jag fått gå på schema, jobba nästan heltid och tjäna mina egna pengar. Det har verkligen vart en sån frihet! Att kunna köpa saker, spara ihop till något man verkligen vill ha, kunna unna sig lite vardagslyx som en latte då och då och äta ute när man känner för det.. Är verkligen så glad att jag fick det här jobbet, och det är tack vare mamma och Joel!

Sista höjdpunkten jag vill ta upp är alla mysiga fikastunder med min mamma, som jag haft det här året. Vår Afternoon Tea på Häringe slott var så mysigt! Alla besök på Dragon Palace i Uppsala, våra sushi dejter. Känns som att jag uppskattar tiden med min mamma mer efter att jag bott ett tag hemifrån, och sen jag började jobba. Vi har bara en ledig dag tillsammans varje månad, så den försöker vi alltid ta vara på. Sen har hon hjälpt och stöttat mig massor med bloggen, hon är mitt största fan, och jag berättar alltid alla bloggnyheter göra henne först <3

Gillar

Kommentarer