Antingen eller..

Frågor & svar

Dansa / Sjunga: Älskar att göra båda om jag är själv, men jag tror inte någon skulle uppskatta om jag sjöng bland folk hahah.. Så måste jag säga en så väljer jag dansa!

Förhållande / Singel: Jag är i ett förhållande, och det är också så jag trivs bäst. Föredrar verkligen förhållande framför att vara singel, allt är ju mycket roligare när man har någon att dela allt med.

Bok / Film: Film! Läste jämt förut när jag var yngre, men nu för tiden har jag alldeles för svårt att koncentrera mig på att läsa en längre stund. Myser hellre med Emilio framför en film.

Hund / Katt: Älskar båda, och är uppväxt med båda. Men hund skulle jag säga ändå.

Film / hemma: Hemma, där kan man pausa om man behöver gå ifrån en stund, man kan prata, äta och göra vad man vill. Dock älskar jag att gå på bio, men om man måste välja en så.

Sneakers / Klackar: Klackar! Älskar att ha klackar, sneakers är ju såklart mer bekvämt, men klackar är liksom jag.

Sverige / Utomlands: Oj svårt.. Älskar ju att bo i Sverige och att kunna resa utomlands när som helst. Skulle inte vilja bo i Sverige och aldrig kunna resa, men skulle heller inte vilja bo utomlands och inte kunna åka hit ofta heller..

Pool / Havet: Havet alla dagar. Är känslig mor klor så badar mycket hellre i havet/sjön.

Komedi / Skräck: Skräck alla dagar! Älskar skräck, thrillers osv.

Spontan / Icke spontan: Tyvärr är jag nog planeraren nr 1. Älskar att ha kontroll och struktur och veta vad som ska hända och när. Tycker det är jobbigt när planer ändras för plötsligt, eller om det inte blir som jag planerat.

Träna / Vila: Träna!

Landet / Storstaden: Är SÅ kluven på denna, för jag älskar stora städer, och det skulle vara så kul att bo inne i Stockholm till exempel, så känner jag samtidigt att det kanske skulle göra mig stressad. Jag är ju uppväxt på landet, och älskar lugnet, tystnaden och naturen där. Vet inte om jag skulle orka bo i en stor stad speciellt länge. Skulle nog sakna landet för mycket.. Drömmen skulle ju vara att ha två hem!

Sola / Bada: Har alltid tyckt att det är så tråkigt att sola, men på sista tiden har jag blivit en riktig badkruka. Så måste nog svara sola ändå. Är man med någon så blir det ju inte tråkigt heller.

Morgonmänniska / Nattmänniska: Önskar så att jag var en morgonmänniska men icke. Jag sover som allra allra bäst tidigt på morgonen/förmiddagen, och kan nog sova hur länge som helst. Är dödstrött när jag går upp tidigt. Älskar att vara vaken sent på kvällarna/nätterna. Då är jag som piggast.

Tidsoptimist/Pessimist: Är nog en tidsoptimist. Det är sällan jag faktiskt kommer för sent till saker, men jag är dock alltid ute i sista sekund. Hur lång tid jag än har på mig, så stressar jag alltid ihjäl mig dom sista minutrarna.

Gillar

Kommentarer

adelinaadelina
adelinaadelina,
Så roligt att läsa! <3
nouw.com/adelinaadelina
soderluundd
soderluundd,
Så fin du är! 😊
nouw.com/soderluundd
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Jag tror jag lånar denna lista, så underbar den var! Jag älskar också thrillers, skräck däremto klarar jag inte av haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
merelleyakoub
merelleyakoub,
Älskar dessa typer av inälgg <3
nouw.com/merelleyakoub
Hannativeskog
Hannativeskog,
älskar Verkligen såna här inlägg! 😍
nouw.com/hannativeskog
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så roligt inlägg och som man får lära känna dig mer på detta vis! ✨♥ Kram fina du!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Har också gått och blivit världens badkruka (såååå tråkigt ju)... Dock kan jag liksom inte åka till stranden utan att bada, haha! Kram finaste ❤️
nouw.com/matildaberlin
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så kul att läsa <3
nouw.com/kellyericsson
sweetwords
sweetwords,
Oh den blusen var fin =D
nouw.com/sweetwords
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Intressant att få veta lite mer om dig 😃
nouw.com/sarahlinnsliv