5 saker jag är tacksam för

Okategoriserade

I USA var det ju ”Thanksgiving” förra veckan, och även om vi inte firar det här i Sverige, så kanske det får en själv att nånstans fundera lite på hur bra man faktiskt har det, och att man har mycket saker man är glad för. Därför tänkte jag ta några minuter att skriva ner några saker som jag är lite extra tacksam för. Det finns såklart fler saker, men jag tänkte ta upp 5 (utan ordning):

Mina vänner & min familj - Min familj som alltid finns där är jag väldigt tacksam för. Även om man inte hörs av eller ses varje dag, och ingen familj är perfekt, så vet man alltid vart man har dom. Och jag hade inte varit den jag är idag utan min familj. Sen mina vänner, som jag alltid kan prata med om det är något, som får en på bra humör och får en att skratta och må bra.

Min pojkvän - Han förtjänar en egen rubrik. Är verkligen så tacksam och lycklig över att jag får ha en sån fin människa i mitt liv. För ett år sen kände vi knappt varandra utan hade precis börjat prata, och nu vet jag knappt vad jag skulle göra utan honom. Finns ingen som tror på mig, stöttar och motiverar mig som honom. Han är den mest omtänksamma, omhändertagande personen jag vet, han finns alltid där, får mig alltid att skratta och må bra och han får mig att känna mig älskad, jag skulle kunna räkna upp hur många saker som helst, men då får jag sitta och skriva hela dagen haha. Jag är verkligen lyckligt lottad <3 (cheesy but true).

Att ha fått växa upp i Sverige - Det är jag faktiskt väldigt tacksam för, allt är verkligen inte perfekt i Sverige, men vi har ändå ett av världens mest jämställda länder (även om det inte är helt jämställt), vi har gratis sjukvård, vilket många länder inte har, vi har inte haft några naturkatastrofer som jordbävningar, tsunamis eller liknande, vi får väldigt bra möjligheter och förutsättningar till att utbilda oss till i princip vad vi vill, vi får dessutom betalt medan vi går i skolan. Nej, Sverige är ändå på många sätt ett väldigt bra land att växa upp i.

Att kunna resa - Att få kunna resa och upptäcka nya platser, se andra kulturer, utforska och testa olika maträtter och andra servärdheter är väl något av det bästa som finns? Det är något man aldrig kommer tröttna på, och jag är så glad att jag fått uppleva dom resorna jag varit på hittills, och längtar efter alla framtida äventyr då det såklart finns tusen olika platser jag vill resa till i framtiden.

Bloggen - Tänk om jag aldrig hade skaffat min blogg? Har ju träffat några av mina bästa vänner genom bloggen, och dom hade jag aldrig träffat annars. Allt kul jag fått uppleva med alla olika events jag fått gå på, fashion week, alla samarbeten. Att jag fått utveckla min kreativa sida och hålla på med foto och redigering som jag älskar, och att jag fått mer självförtroende både framför kameran och bara generellt, att jag utmanat mig själv väldigt mycket. Även om jag inte har någon ”stor” blogg, så har den gett mig väldigt mycket, och det är jag väldigt tacksam för.

Gillar

Kommentarer