1-års kalas!

EVENTS

Sen uppdatering idag, tjugo i ett på natten - ber om ursäkt för det! Men har haft fullt upp hela dagen igår och idag. Igår skulle vi åkte ersättningsbuss till Stockholm från Bålsta jag och min pojkvän, men vi fick skjuts av hans mamma, för att hon, hennes kille och min pojkväns lillasyster skulle med. Men mer om det i ett eget inlägg sen!

Kom hem strax innan 5 idag, hann bara sminka mig super snabbt och byta om innan gästerna kom. Min systerson Aston fyller nämligen 1 år idag! :) Ni som läser min blogg vet att det är min lillasysters (1 år yngre än mig bara) son, och att vi båda fortfarande bor hemma, och han bor hemma med henne. Så han är ju väldigt nära alla oss i familjen, så för oss var det en väldigt stor dag att familjens minsting blev 1 år! Tänk att det redan gått ett år sedan han kom till världen - så liten, men ändå så stor, med en massa hår.

Han väcktes i morse med sång och några paket, då var ju inte jag hemma, men har sett bilder i alla fall. Min mamma och syster hade bakat cupcakes och tårtor och hällt upp läsk i fina flaskor. Allt var super fint och jätte gott! Tårtorna var sååå goda och muffinsen så kladdiga och härliga. Aston blev jätte glad när han fick se tårtan (som han tyvärr inte ens kan äta av.. han är lite för liten och sen tål han inte mjöl produkter och ägg stackarn, men han hade annat som han åt), och han blev SÅ glad för sina presenter! Han sken som en sol över allt som hade hjul/alla bilar och traktorer, han älskar sånt. Allt med hjul heter "brum brum" haha, så söt!

Gillar

Kommentarer