Contains affiliate links

Hey tøser,

Som de fleste nok har bemærket har det lige været nytår, og det er vildt at tænke på at vi er "hoppet" ind i år 2018. Jeg har altid elsket nytårs aften, og dette år skulle jeg tilbringe min aften med massere af mine venner/veninder, da Johanne fra min klasse holdte en nytårs-fest. Jeg havde så svært ved at finde det "perfekte" nytårs outfit, så jeg endte med at tage basic jeans og sneakers på (for at skåne mine fødder), og så lånte jeg en glimmer trøje fra @elviraholmberg . Glimmer trøjen kan desværre ikke købes mere, men der er links til alt andet.

Jeg håber i alle havde en god aften

Ciao 👋🏼 Til vi ses igen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser, siden at det lige har været juleaften går jeg udfra at jeg ikke er den eneste der har fået samlet nogle konveluter op under træet. Kortere sagt ved jeg at der er en masse der også har modtaget penge i julegave. Og der er måske også en masse der ikke ved hvad de skal bruge deres penge på? Men frygt ej, jeg har nemlig fået samlet en masse lækre ting til indkøbssedlen i år.

1// Den første ting jeg helt klart selv kommer til at anskaffe mig er denne højtaler fra wonderboom. Min lillebror fik den i julegave (bare i den grå model), og ikke nok med at den kan spille meget højt, er den også super lille og let at transporterer.

Det er altid superfedt med go´ lyd, og det er også en højtaler der er let at tage med hvis man skal en tur på stranden til sommer! (Da den kan tåle vand;)

599kr hos elgiganten

2// I midten af collagen, kan i se de fede sneaks fra nike. Det er dem i modellen 97´ som man efterhånden ser meget ofte nu. Jeg syntes selv at de her sko er vildt fede, og især i den her creme farvede/hvide model. Det her er bare et eksempel på et par snaks, men du kan jo vælge lige de sko du selv ønsker! Min pointe er blot at det altid er en god ide at investerer i nogle lækre sko.

160$ hos Footlocker

3// Den sidste ting er 100% en ting der er værd at bruge sine penge på, nemlig en lækker parfume. Det er simpelhent den lækreste følelse at sprøjte en god og lækker parfume på om morgenen, og derfor vide at man dufter godt. Dermed sagt er det også vigtigt at finde sin egen statement parfume, så man selv føler sig tilpas. I et halvt år har Zarkos pink MOLéCULE været min yndlings parfume, men jeg har simpelthen allerede brugt den op, og skal derfor anskaffe mig en ny...

700kr hos magasing

Ciao 👋🏼 Til vi ses igen

Likes

Comments

Contains affiliate links

TØRKLÆDE / JAKKE / VANTER / UGG SKO / TASKE / HUE

Hey piger,

Nu hvor at det ENDELIG er blevet december, har jeg lavet en lille collage med de accessories jeg bruger/har brugt her i det sidste stykke tid. Den blå Jakke har jeg gået med HVER dag siden den blev købt, og jeg har været så glad for den. Det er en meget varm jakke med 50% uld, hvilket jeg virkelig har haft brug for det sidste stykke tid. De grå bamsestøvler er fra det meget "basic" mærke, nemlig UGG: Men jeg har simpelthen ønsket mig disse støvler siden sidste år, og det er så dejligt endelig at kunne proppe mine fødder ned i det lækre for. Den brune taske er fra mærket Proenza Schouler, og blev købt i sommers, så den er jo ikke helt ny... Men jeg syntes at den passer super godt til den lange blå jakke!! Så det er ret optur.

Der er links til alle tingende øverst, så jeg håber at i vil tjekke det dem ud!

Ciao 👋🏼 Til vi ses igen

Likes

Comments