I lördags gjorde vi en favorit i repris och åkte till Astrid Lindgrens Värld tillsammans med Rebecca och Sofia och deras familjer. Förra året gick allting som en dans, men i år har vi tre barn med betydligt starkare viljor, så förhoppningarna om att det skulle gå lika bra den här gången var inte superhöga. MEN, barnen överraskade oss. De var på sina bästa humör och synkade både med mat och sömn. Nästan lite för bra för att vara sant.

För er som inte vet det, jobbade jag som barnskådespelare i parken somrarna 2004-2007. Därför kommer den platsen alltid ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Jag kommer ihåg magin jag såg i barnens ögon när de fick träffa sin största idol i verkliga livet. I lördags fick jag se den magin i min egen dotters ögon. Det var så mäktigt. Vi har tittat mycket på Pippi och Emil och Nova såg direkt att det var dem. Hon satt som fastklistrad framför föreställningarna och sögs in i sagovärlden. Helt fantastiskt att se.

Vi åt lunch på en av deras restauranger. Jag åt raggmunk med fläsk och Pontus och Nova åt köttbullar med potatismos. Det är en av alla fina saker med parken. All mat är närproducerad och lagad från grunden och de serverar endast husmanskost. Till eftermiddagen hade vi tagit med egen matsäck. Barnen mumsade i sig både lunch och mellis med stor aptit.

Nova och Vera hörde musik från lilla scenen och sprang genast dit och satte sig självmant så som ni ser på bilden. Så gulligt! De satt och klappade och tjoade för fullt till Rasmus.

Att leka bland alla låtsasdjur var också en stor hit.

Lite härliga bilder får avsluta inlägget. Vi hade verkligen en helt fantastisk dag, både vuxna och barn. Ser verkligen fram emot att få göra fler liknande utflykter i framtiden.

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
,
alltså hur underbart, jag älskade astrid lindgrens värld. Väntar tills jag kan åka dit med min guddotter men även med mina egna barn i fframtiden 😃 <3nouw.com/louisemellqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229