Polen // Studenttider

SUMMERBURST

STUDENTEN

Studenttider // Studentresan

Studentresa

Mys med mina tjejer hela hösten

Vilket år! På riktigt så har 2017 varit det bästa året i hela mitt liv! Det kan nog bero på att jag tog studenten och det har kommit med så mycket roligt med det som bal och hela studentvecka med massa aktiviteter. Jag är så nöjd med hela mitt studentår och ett jättebra avslut med studentdagen, och jag kan på riktigt säga att inget av det kunde ha blivit bättre! Det kan ha varit den roligaste dagen i livet, skulle vilja göra om allt haha!

Självklart har man ups and downs med allt roligt som har hänt detta år har liksom vägt upp allt! Så 2017 har varit ett riktigt superår! Ni ser ju på bilderna själva haha! Vi får hoppas att 2018 blir lika bra! PUSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Fick denna bok i julklapp och den är verkligen sååå bra med alla fina bilder! Ni kan hitta den här om ni skulle vilja klicka hem den!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte bara visa er vad jag hade på mig på julafton! Det blev en kostym i sammet som kommer ifrån Zara och den var sååå skön samtidigt som den var supersnygg! Under den hade jag bara ett svart vanligt linne med spets upptill! Ni kan hitta kavajen här och byxorna här!

Kram!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Idag är det julafton och jag har inte hunnit göra så mycket än! Började dagen med lite julfrukost med familjen som vanligt och nu skall vi nog bara mysa en stund innan vi skall börja fixa oss för ännu mer julfirande!

Hoppas ni får en underbar kväll och God Jul från mig. Puss!

Likes

Comments

1. Jag måste skriva listor och planera allt för att få saker gjorda! Om jag inte har allt som skall göras nedskrivet blir jag så stressad och vet liksom inte vart jag ska börja! Sedan älskar jag att styrka saker när man är färdig haha!

2. Detta är lite hemskt men jag lyssnar ofta på typ P3-dokumentär om typ mordfall och sånt för jag tycker det är så spännande och typ intressant. Kanske inte själva mordet men hur dom löser det och allt som händer under vägen.

3. Jag är otroligt rädd för nästan allt! Jag är till exempel rädd för döden och att någon i min närhet ska dö, mörker (helt sjukt), att inte lyckas och så vidare.

4. Jag kan verkligen inte se skräckfilmer längre! Jag såg typ bara på skräckfilmer med kompisar för några år sedan men jag klarar verkligen inte av det, kanske för jag är så rädd för allt haha!

5. Jag älskar att testa nya grejer och pusha mig själv till att testa att göra olika förändringar i mitt liv.

6. Jag skulle såååå gärna vilja flytta till typ London eller New York i typ ett år och jobba. Helst skulle jag typ vilja plugga men jobb fungerar också haha!

7. På tal om plugg vet jag typ redan vad jag vill plugga. Detta kan självklart ändras men som det ser ut nu skulle jag vilja plugga Fashion marketing, det låter så kul och verkligen min grej!

8. Jag har börjat älska att gå upp tidigt på morgonen så man inte behöver stressa utan kan ta det lugnt! Förr sov jag jättelänge så typ halva dagen försvann men jag har faktiskt blivit bättre på att komma upp i tid!

9. Tyvärr är jag jättemorgontrött och expert på att va uppe sent på kvällen så punkt åtta går kanske inte alltid så bra...

10. Jag köper ofta saker som jag tycker är snyggt, men efter typ två veckor hatar jag det??? Jag måste verkligen bli bättre på att planera mina köp haha!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte bara visa en grej som jag använde en del förr som jag fortfarande kan tycka är snyggt! Det är jeans on jeans, alltså att man har jeans från topp till tå. Det blir verkligen så coolt och man behöver inte ens göra det så avancerat. Något som jag tänkte mycket på var att använda mig av olika nyanser av jeans för att det inte ska bli så "platt" och tråkigt. Det blir verkligen så cool, så testa det om ni har lite brist på idéer!

Hoppas ni gillade det, kram!

Likes

Comments

Hej!

Jag har varit långledig från jobb nu för första gången på ett halvår, hela 6 dagar har jag varit ledig haha! Men jag har hittat på så mycket mysiga grejer så är supernöjd att jag faktiskt har utnyttjat detta! Har bland annat varit i min favoritstad Göteborg tre gånger, julbakat och framförallt firat min pappa som ni säkert redan vet! Här över ser ni bilder från pappas födelsedag som var så lyckad!

Ha det så bra, kram!

Likes

Comments