Header

Precis som tidigare så spelade vi denna sommar CoBödaBana. Resultaten var sådär, vädret var sådär men umgänget och humöret på topp!

Till en början så öste regnet ner, men under dagen sprack det upp lite för att sedan regna igen och åter igen lite sol. Vi började med vinst men under dagen så rullade förlusterna in tyvärr. Vi hoppas på bättre väder och resultat nästa år! Här kommer iallafall lite bilder från dagen. 

Foto: Martin Åsell

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilket väder september har bjudit på.. Regn, regn och ännu mer regn. Det hade inte skadat om sommaren varat lite längre. Jag tänkte iallafall bjuda på lite bilder från några av sommarens finare kvällar med grillning vid havet. 

Foto: Martin Åsell

Foto: Martin Åsell

Likes

Comments

Vi har hunnit med två stycken cykelpubrundor under Juli. På den första cyklade jag och några till fel så vi tappade bort alla andra, det resulterade dock i att vi kom fram väldigt mycket fortare. Andra gången cyklade vi rätt, längs kusten och med väldigt fin utsikt!

Då första rundan inte alls bjöd på lika fin miljö och därmed inte heller lika fina bilder, så är alla bilder från den senaste cykelrundan!

Likes

Comments

Blir så trött på mig själv för att jag aldrig uppdaterar. Är det någon gång jag faktiskt har något kul att skriva om så är det ju nu! Trots mycket jobb så har jag hunnit med en hel del denna sommar och trots att sommaren knappt har börjat än så är den snart slut!

Jag tänkte iallafall att jag skulle försöka dela med mig lite av min sommar, så jag börjar väl med det som redan varit. Så vi börjar med midsommar.

Jag jobbade nästan hela dagen, men lyckades smita lite tidigare så att jag kunde hinna med något firande. Så åkte direkt till Ispeudde där det väntades lite lekar och annat. Mysig kväll som skulle avslutats med en cykeltur till Färjestaden, men då jag var oerhört trött och det började regna höll jag mig nykter o körde hem till Kalmar istället.

Midsommardagen spenderades till största del i bil eller buss då jag var tvungen att åka till Böda och sen till Borgholm för en kväll på Strand! En av de bättre Strandkvällarna som jag varit på! 02.30 avslutades kvällen på bussen hem till Böda, tyvärr så ville inte bussen att vi skulle hem så han struntade i vår hållplats och vi fick gå genom hela Böda klockan 04.00 på morgonen. Lagom roligt...

Dagen efter var det dags för födelsedagsfest för halva släkten, även mig. Då ingen kunde på min födelsedag fick det bli dagen innan. Första gången som jag inte firar på min födelsedag.. Men jag fick jordgubbstårta så  jag är ganska nöjd ändå! Min födelsedag var dagen efter igen och större delen av den dagen spenderade jag på jobbet för att sedan gå ut o äta middag med min lillebror och några kompisar.

Likes

Comments

Long time no see!

Blir så trött på mig själv för att jag aldrig bloggar! Men helt ärligt, vem vill höra om mina dagar på ICA som ser ungefär likadana ut varje dag?

Idag har jag iallafall jobbat 7.30-15 och det börjar märkas att sommaren närmar sig på riktigt. Det är mer folk, mer sommarpersonal och framförallt mer att göra. Under veckan ska jag få göra ännu mer nya saker för att kunna sköta en del beställningar de kommande veckorna, så nervös för att beställa för lite..

Nu ligger jag iallafall vid poolen för att njuta lite av dagens väder! Alltså vilken värme! Åt lunch i solen och trodde jag skulle smälta bort typ, så himla varmt!

Har varit ledig i fyra dagar, långhelg!
Så i torsdags spenderade jag dagen vid poolen och gjorde den ren och tog sommarens första dopp. Skönt med en hel dag helt ledig utan massa måsten såhär innan sommaren börjar på riktigt!

I fredags var jag på min lillebrors skolavslutning då han slutade 6an. Alltså hur ska jag klara av när han slutar 9an och tar studenten eller när jag får egna barn och de blir så stora.. Började ju typ gråta av att se personer som jag inte känner jätteväl sluta 9an.

Efter det så åt vi lunch på kaffestugan innan det var dags att förbereda smörgåstårtor inför födelsedagsfirande på lördagen. Fick även hoppa in o jobba ett par timmar. På kvällen bar det av till lammet! Första tecknet på att sommaren är här är öppningen på lammet & grisen. Dock var det väldigt lite folk, men mycket gott!

På lördagen var det dags att garnera smörgåstårtorna innan jag spenderade resten av dagen vid poolen. Sedan var det dags för födelsedagsfirande i trädgården.

Igår hanns det inte med så mycket mer än fotboll, dålig match, dåligt resultat. Mer behöver vi inte säga.. Trött av fotboll och värme begav jag mig sedan iväg för kick off på Böda Sand, men kvällen slutade tidigt då jag var alldeles för trött!

Likes

Comments

Igår testade jag att baka eget bröd. Köpte en färdig mix med alla torra ingredienser och tillsatte, jäst, olja och vatten. Jag är jättenöjd, har letat ett tag efter ett recept på surdegsbröd men hittar bara massa som tar flera dagar att göra så detta passade mig perfekt då det bara tog några timmar!

Hittade även ett annat där man köpte surdegsjäst och istället tillsatte de torra råvarorna så det ska jag testa en annan gång!

Likes

Comments

Före:

Efter:

I torsdags var jag och la i lite fler ljusa slingor i håret, perfekt så här lagom till sommaren då det fortsätter blekas av saltvattnet och solen! ☀️ Nu börjar det ju också äntligen kännas att sommaren är påväg! Sol och värme hela helgen, även om det inte var strålande sol igår så var det ändå 20 grader, så himla skönt.

Blev ganska mycket ljusare, iallafall mot hårbotten där jag tidigare varit lite mörkare! Dock svårt att se på bilderna kanske! Men jag är jättenöjd!

Likes

Comments

Sol,sol&sol är dagens utsikt! Har spenderat förmiddagen på en kompis balkong med plugg och sol, men vad gör det att man måste plugga när vädret är dröm igen? Snön och det dåliga vädret var som tur var inte långvarigt så jag hoppas få några soltimmar innan det är dags för några månader med mycket jobb. Nästa lördag drar det igång, och sen är det full fart fram tills september!

Det som är lite charmen med att jobba inom handel & service på Öland. Under 9 månader så är det lugnt och stilla och man tycker ändå att man har fullt upp hela dagarna med det som ska göras i butiken med mera. Men de andra 3 månaderna så har man verkligen fullt upp och man är glad om man hinner sätta sig ner i några minuter bortsett från sin rast. Förändringen mellan sommar & vinter är det som är det speciella med att bo & jobba på Öland.

Likes

Comments

I fredags låg jag och solade, idag vaknade jag upp till snö. Vad hände? När man äntligen började tro att det är vår så börjar det snöa... ❄

Dagen skulle spenderats i skolan, men seminariet blev inställt så istället har jag försökt plocka i ordning lite här hemma. Men känns inte som att jag får någon ordning, bara flyttar runt allting men ändå så är allting i vägen. Känns aldrig som att vi kommer få ordning igen! Men någon gång blir det väl bra får vi hoppas. Köket är iallafall i stort sett klart, det är bara målning och lite luckor som ska upp, samt köpa någon hylla till att ha i skåpen och annat lite smått. Men alla saker är upplockade.

Sovrummet med dess garderober är också klart, där är det bara en fondtapet och lite möblering kvar. Det stora projektet som är kvar är alltså hallen där det fortfarande är lite spackling, målning och golv kvar. När det väl är klart kan vi börja få ordning i resten av lägenheten igen.

Vad har jag då lärt mig av det här? Renovera inte om du inte har ett extra rum där du kan ställa in allt som behövs plockas bort! Nästs gång jag renoverar får nog bli i ett hus!

Likes

Comments

Nu är äntligen garderoberna på plats och jag är så nöjd! 3 meter garderob med spegeldörrar, kan der bli bättre?! Det fknns bara ett problem, de är 2.36 höga, vilket är en bit längre än jag. Alltså behöver jag nästan en stege för att nå kläderna, men jag är nöjd ändå!

Nu ska det bara bli ordning i garderoberna också!

Köket är också nästan klart, elektriken kommer imorgon och sen är det bara målaren kvar. Men det går att använda köket och nästan alla lådor är uppackade! Så nu återstår bara hallen!

Vi får leva i kaos ett litet tag till!

Likes

Comments