De jag håller på med just nu är att fixa klart på hemsidan, vi håller på med vårmarknaden just nu och då  så  ska vi alla göra en varsin hemsida, sen så röster vi ut vilken vi  vill ha och publicerar den. men eftersom jag har halkat efter lite så hr jag lite kvar att göra. Är ganska svårt att hitta bilder till varje produkt som vi ska sälja, eftersom vi (iaf inte jag) har hunnit ta kort på de! 

Sen har vi alla gjort en varsin affisch också som vi som vi sedan rösta fram en vinnare och det blev Emma! 😃 Men jag blev faktiskt nöjd med min med! Men de gick inte att ladda upp här nu tydligen..

Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag på ​lektionen, idag har vi tittat på redovisningar av våra hemsidor. Jag har en grej kvar sen så ska jag skicka in den hade jag tänkt. Nu har vi bara en lektion som är klassråd, sn slutar vi.

Igår när jag satt och plugga(på den här hemsidan ) så såg jag månsken så var tvungen att gå ut och se på det.

(Inte jag som har tagit fotot!)

Likes

Comments

Sitter just nu i Caffis och skriver lite på talarmanuset, sen efter vi har varit på föreläsning ​vid nio har vi näthandel då jag ska fortsätta med hemsidan. Sen efter lunch har programhantering, så bara att kämpa!

Likes

Comments

Håller på med talarmanuset, vilket går bra men har mer att jobba på! Håller även på med hemsidan och produkten så är mycket på gång nu​.. Måste nog lägga på ett kol nu!

Jobba på, jobba på!

Denna bild kanske får mig att känna lite lugn och ro 😃

Likes

Comments

Då min förra skolblogg inte helt plötsligt funka länge så fick jag ta min gamla som jag hade för herrans många år sen! Så nu får detta bli min skolblogg istället! 

Snart ska vi se på vad alla har gjort på iphoto, ett bildspel! Jag håller fortfarande på med min, så kommer tyvärr inte hinna klart med den!

// Amanda

Har ett inlägg som jag skrev igår med här under! 😃

Likes

Comments

Nu var det jätte jätte jätte längesen jag skrev här på bloggen, fy skäms på mig! Tror inte Linus är så glad på mig just nu 😜

Jaja, denna kväll har gått ut massa plugg, och det blir nog morgonddagen med.. Imorgon har vi svenska, programhanteing, företagsekonomi och näthandel. Var inte med på programhanteringen idag då jag var sjuk, men som jag tror så ska vi börja med bild spel i iphoto. Så får vi se i morgon vad jag har missat på dagens lektion! 

Hejdå😃

Likes

Comments

Och de bara öste ner regn, kom till stallet tog in Borbaa. Och precis när jag skulle hoppa upp på henne så börja det ös regna. Och då menar jag verkligen ÖS regna!
Men jag trotsa vädret och red ut ändå, först så regna de in genom ridjackan, jag tog ändå den vattentåligaste.
Sen så blev jag dygnsur om fötterna osv.
Sen så tycker hon vattenpölar eller över huvudtaget regn, så då blev hon bara allmänt tramsig..
Stegra, slänga sig åt sida och allt det där.

Haha, kan bara sitta och skratta åt mig själv att jag gav mig ut i regnet. Men nu hänger allt på tork i stallet, så får jag hoppas att det är torrt i morgon!

-A ❤

Vet att den första bilden är suddig
Likes

Comments

Har legat och solat hela dan typ, vakna i morse runt halv tio.
Åt frukost, gick ut och somna i solen ✌😉
Har även fått min andra klänning nu, eller fick den i fredags men har bara glömt att skriva det här.
Den satt iaf perfekt, så nu har jag båda klänningarna hemma till middan och skolavslutningen 👍

Ska äta mat snart, sen dra mig bort till stallet.
Vet inte riktigt vart jag ska rida, antigen på ridbanan, i skogen eller på åkern.
Får se hur jag gör.
Är ledig i morgon, har studiedag. Ska på stan med Moa, sen får vi se om vi ska dansa nere vid almedalen med dansgruppen.

Skriver senare,
-A ❤
Likes

Comments

Hehe ja..
Om exakt en vecka så står jag nere vid almedalen, säger hejdå till klassen, inse att jag har gått ut grundskolan, förstå att man kanske aldrig mer kommer få se vissa och förmodligen så kommer man gråta som jag vet inte vad.
Ganska hemskt ändå, men ändå skönt att komma vidare.

Gårdagen var helt sjukt bra, var kvar i stan. Cykla ner till hamnen med Olivia, titta på studenterna, senare träffa vi Moa. Moa och jag var kvar på stan ett tag, titta på alla studenter och träffa lite folk. Senare träffa vi Ida och även oliver å Marcus och Emmy!
Var iaf riktigt kul, somna typ vid tolv ungefär.

Imorse så väckte mamma mig innan dom åkte till fotbollen, vid tio. Men somna om igen, så minns inte riktigt när jag gick upp.
Cykla till stallet, red på åkern och hon var jätte spänd. Gick först inte att fatta galopp, för då börja hon studsa, men gick bättre på slutet!

Sitter just och tittar på film, men vill egentligen hitta på något men orkar inte..

Ni får ha en fortsatt bra kväll!
-A ❤Likes

Comments