igår var vi på studiebesök på väderstad, det var faktiskt väldigt roligt att se hur dom konstruerar alla maskiner och också hur de används. vi åkte i en vagn bakom en bil på fält så fick vi se 10 olika ekipage vilket var både lärorikt och kul🚜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

min fina prins💕
bilderna är från i förrgår, han var superfin trots att han ville vända hem en gång å vägrade gå framåt haha.. tränade en hel del tempoväxlingar i både galopp och trav och han skötte sig kanon.
igår däremot var inte våran dag haha, han bara gick emot, trippade å var stel, iallafall till en början. i slutet av ridturen blev han däremot jätte fin så det var ju tur det!

Likes

Comments

gud vad jag är dålig på att blogga! har varit i hallsberg och tävlat i folkrace hela helgen, skulle inte påstå att det gick speciellt bra då ja bara hade otur hela tiden.. men det är bara att hoppas på att det går bättre nästa tävling!
jag har också storstädat mitt lilla hus så det är fräscht och fint nu, ska göra ett helt blogginlägg senare ikväll om hela huset☀️

Likes

Comments

Mio, Glasse och Gosab☀️
igår var jag å julle hemma från skolan, å vi har verkligen haft de så himla bra. varit i stallet till halv elva på kvällen, ridit fleraaaa mil å bara pratat. denna tjejen står mig verkligen närmast hjärtat, hon är guldvärd!

Likes

Comments

Glaesir💕
Å detta är då min andra medryttarhäst Glasse, en 22årig islandshäst.

Likes

Comments

Gosab Rocker💕
Detta är min ena medryttarhäst Gosab, ett varmblod på 15 år.

Likes

Comments

Kaersgardens Miro💕
Min foderhäst Mio, ett danskt halvblod född 2007.

Likes

Comments