<!--begin Gratis-Trafik.se code -->

<iframe src=http://www.gratis-trafik.se/display.php?id=396 frameborder=0 vspace=0 hspace=0 width=468 height=60 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=no></iframe>

<!-- end Gratis-Trafik.se code -->

Likes

Comments

Jag är världens sämsta bloggare och de är inget snack om saken, men något jag är duktig på är att lägga upp videos på min youtube kanal. Så gå in och stötta mig love u :* PS: när jag börjar må bättre psykiskt så ska jag försöka med bloggen också :*

https://youtu.be/C5gOXEUtFpk


Gå in och gilla, kommentera och prenumerera så hjälper ni mig till min dröm :*


Dela gärna min kanal <3

Likes

Comments

​Denna video är ett måste att checka in. Ni missar alldeles för mycket om ni inte prenumererar på min kanal. Love Amanda.

https://youtu.be/hR0Ez14eTEg

Likes

Comments

Denna video får ni verkligen inte missa, detta är faktiskt helt klart den roligaste videon hittills. Ni MÅSTE se från början till slut, ta er tid att se denna för den här får ni verkligen inte missa. <3

https://youtu.be/QaNQDeJ_ju0

Likes

Comments

​Klockan 19.00 går vi LIVE på periscope för första gången missa inte det!
Heter: piercedbitch.
SEE you <3

Likes

Comments

Hej alla trogna bloggläsare. Gott nytt år på er alla. Det känns nästan helt sjukt hur fort tiden har gått. Jag minns det som igår när jag fyllde 16 och när jag träffade Isak första gången, men om bara några dagar har jag och Isak ett helt år och om cirka en månad blir jag 17 detta är ju helt jävla galet. Som jag skrev sist så var det länge sedan jag skrev även sist men det har ju varit väldigt fullt upp nu i juletid och kring nyårs. Eftersom jag har skilda föräldrar så hade jag ju 2 julaftons och den andra firade även Isak med mig. Båda julaftonen var helt underbara jag fick så sjukt fina grejer är hel nöjd. Nu kommer en lista på allting jag fick sammanlagt:

Liknande Johnny Bulls skor.
Linas kvällsbok (film) det är min favoritfilm/bok.
Ett parfymkit.
Ett parfymkit + deo.
3 tröjor.
6 presentkort = 2150kr
Mjukistofflor
Hårtork
Bälte
Skosnören
Tavla
Adidasbyxor
Schampoo och Balsam
Hårborste
Makeup organiser
Nagelklipparset
Höga mjukissockar
2 sminkborstar
Mascara
Touch handskar
Knästrumpor
Jeansjacka
2 armband
Biokort
900 kronor i kontanter

Är helt mållös av allt fina det jag fick.
Sedan drog jag ju självklart en shoppingrunda och då köpte jag jätte bra grejer och det ska ni också få veta, jag köpte:

En börs - 200kr
Handväska - 400kr
Anastasia dipbrow pomade - 255kr
Byxor - 599kr
Trosor 3 för 2 - 100kr
Bh - 200kr
Calvin Klein topp - 299kr
Silverschampoo . 169kr
Hörlurar - 159kr

Sen kan jag ha köpt något mer som jag inte riktigt kan komma på.
Har även beställt löshår, en eyeliner från Rebecca Stella och sminkborstar, laddare, ögonskuggspaletter osv. Är jätte nöjd med slutet på året.

Har 'ven varit rökfri sen i Söndags 27/12 så är jätte stolt och var även nykter på nyårsafton. Gör såna framsteg nu. Nu slänger jag in massa bilder bara hade.

Likes

Comments

Men fyran vad pinsamt. Jo vad är det nu som är pinsamt?? Att jag inte tagit mig tid att skriva åt er. JAG SKÄMS. jag skäms så oerhört mycket.
Men som ni säkert förstår så är det ju jätte mycket att göra nu såhär sista skolveckan. Men som det ser ut än så länge så går det väl bra. Det har hänt väldigt mycket sen sist och jag har ju färgat håret, bild kommer, sen har jag typ nästan slutat röka. Så ni förstår att mycket har förändrats.

Likes

Comments