Nytt år, igen. Känns som alldeles nyss det blev år 2015. Ibland tror jag nästan att hela året bara var en natts dröm, så snabbt har det gått. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta året, men det har i vilket fall varit en bergochdalbana utan dess like. Men nu är det bara på't igen. Om fjorton dagar början skolan, wish me luck! Innan det ska jag verkligen försöka ta vara på tiden och njuta av sista dagarnas ledighet. Ska bland annat hinna med kusinträff, tjugoårsfirande, stockholmstripp och födelsedagsfest.

Hade en väldigt fin jul med min superhärliga släkt! När vi på juldagen satt uppe till småtimmarna och lekte och spelade spel kände jag verkligen hur mycket jag trivdes. Älskar verkligen att ha mycket folk och liv och rörelse runt omkring mig. Det nya året firades in underbara Dalarna med min familj.

Är extra nöjd med Apple-tvn jag fick i julklapp, vilken uppfinning! Wow säger jag bara! I år blev det så att jag rimmade på allas klappar, så humla kul. Blev faktiskt riktigt nöjd med rimmet på pappas Bruce Springsteen-bok.
"Vår boss, så bra, så bäst.
Utan honom ingen fest.
Dansa i mörkret eller väntan på en solig dag,
Nu ska du njuta och bli fylld med välbehag".

I princip hela dagen har tillbringats i soffan framför tvn. Har kollat på Bella bland kryddor och kriminella på SVTs "Öppet arkiv". Men hann med en timmes kall promenad i solskenet tillsammans med mamma. Imorgon ska jag se på ishockey, hoppas verkligen att Sverige slår Finland! På kvällen ska Frida komma hit och vi ska kolla på Grey's anatomy.

För övrigt saknar jag min pappa och min katt som är kvar i Dalarna lite längre för att åka skidor. Eller ja det är såklart bara pappa som åker skidor, Tuffen sover nog mest.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tisdag blir onsdag och jag ligger här i mitt nymöblerade rum och är alldeles för pigg, med en visdomstand som verkar vara på sitt allra värsta humör. Idag har jag läst och läst och läst. Det är kul att läsa när man har en riktigt bra bok. Det har redan hunnit bli slutet av november, och första advent är bara fyra dagar bort. Mindre än en månad kvar till julafton. Känns helt sjukt om jag ska vara ärlig, förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Pappa lagade en sinnes middag ikväll, hans specialité, raggmunk med bacon och rårörda lingon. Det blev inte en enda smula kvar kan jag lova.

Likes

Comments

Torsdag morgon och jag ligger fortfarande kvar här i min säng. Ska strax gå upp och äta frukost och sen gå ut på en promenad. Tråkigt bara att det är riktigt grått och kallt ute, nu är det verkligen höst! Men man får se det från den positiva sidan istället, träden blir obeskrivligt vackra. Idag ska jag hem till en väldigt saknad vän för tacomiddag och filmmys.

Likes

Comments

När man ställer klockan på 04.59 för att gå upp och se en blodröd måne och så syns det ingen måne alls. Då försöker man somna om, men det går inte. Så det blev inga färger på natten. Inte för min del i alla fall. Får väl vänta arton år till nästa gång.
Men har i alla fall en lunch på stan med Malin, Isabella och Daniella att se fram emot idag, och senare träffa Rebecca för lite spelkväll💃🏻

Likes

Comments

Det här året har jag lärt mig så otroligt mycket.
Jag förstår nu att man har sina intressen och det går inte att ändra på. Man gillar det man gillar och ibland är det ingen idé att försöka tycka om något man ogillar. Man är den man är och så är det. Jag blev snabbt påmind om vem jag är och vad jag vill- eller kanske ska säga inte vill. Vem jag är och vad jag står för. Att man blir tryggare i sig själv ju äldre man blir är inget jag tvekar om. Det är sant. Så sant.

Likes

Comments

Kände bara att jag var tvungen att skriva ett hyllningsinlägg om mitt gymnasium. Med facit i hand så kan jag verkligen säga att jag valde helt rätt. Samhällsprogrammet var verkligen min grej. Wow vad jag lärde mig mycket och wow vad jag växte som person. Vilka människor jag dessutom hade turen att få lära känna. En sån total mix av människor! Hade så himla kul!
Visst fanns det många gånger jag grät och undrade hur fan det skulle gå, och vissa dagar var jag allt annat än nöjd. Men det positiva vägde upp det negativa flera gånger om.
En del av mitt hjärta kommer alltid tillhöra gymnasietiden, skolan, klassen, lärarna, ja till och med plugget och allt vad det innebar.
Jag är lyckligt lottad som har fått en så fin erfarenhet att bära med mig resten av livet.
"En gymnasietid du aldrig glömmer" hade skolan som ett av sina motton. Och det ska ni veta. Det är en tid jag aldrig glömmer.

Likes

Comments

Blir så trött på folk som bara inte kan hålla tyst.
Varför skulle ett jobba vara "bättre" och "finare" än något annat? Varför ska en person dömas efter sitt yrke? Blir. Så. Less. Ett jobb är ju bara ett jobb. Självklart ska man känna sig tillfreds med sin vardag och det är viktigt att känna sig uppskattad, men jag kommer aldrig förstå dem som hela tiden strävar uppåt bara för bekräftelsen och prestigens skull. Vad fan spelar det för roll? Gör det som gör dig lycklig. Pengar är inte allt. Ett jobb kommer aldrig kunna definiera dig som människa. Aldrig.

Likes

Comments

Dagens känsla är verkligen goddag yxskaft. Finns inte så mycket mer att säga om det.
Tur att man har en katt i alla fall. Och fint hår som Nina och Malin sa.

Likes

Comments

Var sommaren som aldrig kom. Var sommaren som var varmare än vanligt???? Men kyligare än någonsin. Var sommaren då Sverige skulle ta VM-guld i Kanada men kom hem tomhänta med på håret hedern i behåll. Var sommaren då Eskilstuna United tog fotbolls-Sverige med storm. Var sommaren då jag besökte Västkusten för första gången. Och fiskade krabbor. Och försökte meta med ett havsfiskespö. Det gick inte bra kan man lugnt säga.
Sommaren 2015s största överraskning stod Linda och Pär för, när de gifte sig i smyg.
Men trots det otroligt dåliga väder de svenska vädergudarna bjudit på har jag verkligen tagit vara på den lilla sol vi haft, och augusti blev ju trots allt väldigt fin. Även om det egentligen var försent då de ljumma sommarkvällarna med nattbad uteblev.
Jag hade aldrig längtat efter en sommar så mycket som jag gjorde i år, och vi vet ju alla hur det gick vid det här laget. Men jag är inte sur. Jag lovar att stå med öppna armar och välkomna sommaren nästa gång det är dags. Men nu vill jag ha lite höstmys och vackra färger först. Jag vägrar tänka på det där som kommer sen, den förbaskade vintern. Den tänker vi på en annan dag, när vi måste.
Om vi samlar tillräckligt med energi under hösten ska det nog gå bra. Då kommer vi nog nästan kunna känna vårens dofter inte allt för långt borta. För de finns där. Håll ut. Jag ser redan fram emot dig. Sommaren 2016.

Likes

Comments