slutar blogga, Jennifer kommer antingen ha kvar den fast göra den till sin egna eller så kommer hon stänga ner det. adios /amanda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi spelade som sagt fotbolls DM igår i Lisebergshallen, vi spelade totalt 3 matcher. Vi förlorade två och vann en, så som jag är så tyckte jag att det va rätt orättvist för vi mötte två lag som båda kom från fotboll skolor.. Vi förlorade den fösta med 1 - 0 den andra förlorade vi med 2 - 0 och den sista vann vi med 8 - 0. Är fortfarande jätte stolt över våran insats, hihi.

Efter vi hade spelat klart allt så gick vi till donken och åt lite mat, sen begick vi oss mot nordstan och tog en frozen yoghurt, gott gott. Vid 3 tiden kom Amanda och Emelie hem till mig och vi tog lite bilder och satte på en film och myste. Alla var så himla trötta efter att ha spelat, så vi tog det bara lugnt.

Nu ska jag fortsätta att plugga så ska jag senare ta en liten promenad i det fina vår vädret. Ni får ha en fortsatt bra dag!

puss / JLikes

Comments

Imorgon blir det bara massa fotboll med skolan, vi 7:or har fotbolls DM som vi då ska spela imon, är så sjukt taggad! Vi spelar i Lisebergshallen, våran första match är någonstans runt 10.00 och vi har spelat klart allt runt 12.00 tror jag att han sa. Så det blir ingen skolan imon, jippie! Sedan på tisdag så är det ju studiedag, så himla skönt. Men nu måste jag fortsätta att packa inför imon så hörs vi!

puss / J
Några bilder från idag, hoppas att det fina vår vädret håller i sig ;)

Likes

Comments

Kom hem för kanske en halv timme sedan, spenderade nämligen hela kvällen hos mina kusiner. Vi åkte dit till dom för att kolla på melodifestivalen tillsammans, det var så himla mysigt verkligen! Det var ju Sanna Nielsen som vann med den underbara låten UNDO! det var verkligen rätt låt som vann!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova, är verkligen jätte trött.

puss / J

Likes

Comments

Förlåt för en sån himla dålig uppdatering, men man kommer ju med samma ursäkt varje gång "mycket i skolan osv". Men nu har det verkligen varit väldigt väldigt mycket i skolan, så det har tagit all min fritid. Har bara pluggat konstant hela tiden, usch. Men nu ska jag i alla fall försöka att vara aktiv på bloggen igen.

Min dag idag kommer se ut såhär, jag ska nu gå ut en sväng i det fina vädret som vi har idag, man får ju passa på hehe! Sen ska jag och min familj åka till min mormor för att äta middag där. Sen åker alla till mina kusiner, så ska vi titta på mello finalen tillsammans, så det blir mysigt. Kommer uppdatera senare, puss! 

// J 

Likes

Comments

vad hände med eran blogg ejja? favorit färg, djur, mat, ämne i skolan? bästakompisar?

Svar: vi bestämde oss för att sluta för att det var dålig uppdatering från alla och att det inte fanns något intresse tillslut för att blogga, hahahaha. Tessie, Raglady, Zara, Fiorucci, finns många. Men dessa 4 brukar jag handla oss. Tacos, pannkakor :p So och Slöjd : )) har jädrigt många bra kompisar, går inte att peka ut några. Men ni vet vilka ni är!!

nattstad.se/skatingjess - Vad är ditt drömjobb?

Svar: Mitt drömjobb är en så länge polis, det ser roligt ut, ta fast dumma människor typ, vet inte varför jag vill bli det men jag tycker det ser skoj ut.

Sara Holmberg - Vad tycker ni om mig? Favorit film?

Svar: Du är en av mina bästavänner, finns alltid för mig. Snäll, underbar, vacker! Saknar dig såå, älskar dig!! Kollar inte så mycket på film men kanske Cyberbully. Den är verkligen sjukt bra!!

Anonym - Favorit affärer i göteborg?

Svar: Tessie, Raglady, Fiorucci & Zara.

Anonym - hur gamla är ni?

Svar: 13, men fyller fjorton den 19 mars. Om två veckor och en dag 🎉😄

Anonym - vilken skola går ni på?

Svar: Nordlycke

Anonym - har ni vs? i så fall Vad/ vilka???? och vart kan man köpa det?? snälla svara gärna på den här frågan!!

Svar: Ja, jag har vs, hahahah. 6 st, orkar inte skriva alla. Men dom typ populäraste där ifårn. Man kan köpa det på Landvetter, internet, det finns också på visa klipp salonger. Iaf vid Kungsbacka och även vid grönsaks torget vid Göteborg finns det även att köpa. Det finns säker många fler, men kommer inte på fler. Eller London såklart, hahahah .

Hade fått lite andra frågor, men kände att det var meningslöst på att svara vilka som var snyggast osv osv.. men här har ni svar på min frågestund. Mer uppdatering kommer senare, puss // Amanda ; ))

Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt lyckad dag! På morgonen kom felle till mig och vi åkte upp till hallen där vi träffade några andra vänner. Så umgicks alla en liten stund, tills jag och felle blev väldigt sugna på Mc donald's. Så vi åkte en snabbis till backaplan och käkade lite, hahah.
Nu sitter jag ensam hemma med allt plugg framför mig, usch. Detta var bara en liten uppdatering, men nu måste jag plugga vidare!

puss // J

Likes

Comments