Header

Igår var mitt första friidrottslopp, det var ett relay meet vilket betyder att det är endast stafetter. Jag skulle springa 4x800m och 4x400m, man springer alltså en av de 4. Min 800 sprang jag på 2.57 vilket var vår snabbaste tjejtid (med en sekund!) och jag var tvungen att springa igen haha. Och sen min 400 var på 1.12. Det var riktigt kul men vi var där från 16 till 21, så jag var ganska död när jag kom hem. Jag ser framemot resten av säsongen.

Jag och Claire

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag, Ashley, Sunheri, Aubrey, Katlin och Madison till Knoxville vilket är en av de större städerna i Tennessee för att köpa klänningar till prom. Vi åkte till Bella Boutique som skulle vara den största prom-affären i Tennesse, inte en chans att det var så men det är okej. Vi var i affären i fem timmar men ingen av oss köpte en klänning haha. Jag ska till Nashville nästa helg med min värdfamilj så vi ska titta då, men det börjar bli lite snålt med tid. Detta är klänningen jag gillade bäst från igår:

Likes

Comments

Hemresan börjar ju redan närma sig och det är helt galet. Jag är kluven, den ena halvan av mig tycker att det ska bli skönt att komma hem, den andra halvan vill verkligen inte lämna allt här. Iallafall, jag fick min flyginfo för någon dag sen. Jag kommer åka hem den 7e juni klockan 15.16 och mellanlanda i Chicago och London. 88 dagar till jag får se min familj igen!

Likes

Comments

Nu närmar sig prom, och såklart måste man ha en klänning. Amerikanare spenderar sjuka summor på klänningar för prom, de flesta mellan 200 och 400 dollar. Men jag har hört någon som köpte en för så mycket som 900 dollar! Helt galet. På söndag ska jag åka med några vänner till den största prom-affären i Tennessee, Bella Boutique. Det ligger i Knoxville vilket är ca två timmar härifrån. Jag har tänkt mig något likt de klänningarna på bilderna.

Likes

Comments

Etc par fredagar sedan när jag kom hem efter träningen hade Larry gjort ett promposal för mig. Det är något killar (eller tjejer för den delen) gör när de bjuder någon till prom. Jag tycker att det är den gulligaste grejen ever haha, önskar att vi hade det i Sverige. Iallafall, på hans skylt stod det "Det skulle vara en ära att få bjuda den vackraste tjejen i världen till prom. Vill du bli min promdejt?" Självklart. Supergulligt!

Likes

Comments

I lördags spenderade jag nästan hela dagen downtown med Claire. Vi hade en superbra lunch, hon förstår konceptet med fika haha. Och sen så gick vi omkring i alla små butiker, downtown är verkligen så mysigt.

Likes

Comments

I måndags var min första track&field-träning. Det var superkul men riktigt riktigt jobbigt, mycket mer seriöst än cross country. Vi är ca 10 tjejer och mycket fler killar och vi har 4 coacher. Träningen började med uppvärmning vilket var 800 meter löpning och en massa olika stretchövningar. Sen hade vi coreträning, löpteknik och sen 4x200m. Jag gjorde bara tre för jag var väldigt nära att spy haha. Men det var riktigt kul och alla tjejerna var väldigt snälla och hjälpsamma. Igår hade vi ingen träning eftersom att det regnade väldigt mycket och jag vet inte om vi kommer att ha någon idag heller.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Torsdagen hände inget speciellt, det var bara en chill dag och på kvällen så hade vi en liten Award Ceremony. Jag och Larry fick "Cutest Ever Award" haha...

På fredagen gjorde vi något riktigt ballt, vi åkte helikopter. Det var så kul och rätt läskigt, så så värt! Resten av dagen så packade vi och hängde vid poolen. En riktigt bra sista dag!

Och sen på lördagen var det dags att åka hem och resan var slut.

Likes

Comments

På onsdagen hade vi inget planerat förrän 19 på kvällen. Så på förmiddagen åkte jag, Jocelyn, Caroline, Dennis och Alex och shoppade. Vi lyckades tydligen åka till fel köpcenter (med samma namn och såg likadant ut!!!) så vi gick mest runt och letade efter affärerna vi hade sett på söndagen. Vi åt iallafall supergoda men dyra glassar på häagendazs. Sen gick vi tillbaka till hotellet och chillade vid poolen.

Vid 19 så var det dags att åka på en luau. Det är en middagsshow med Hawaii-buffé och en massa dans och sång. Det var hur bra som helst, alla hade så kul. Vi fick gå upp på scenen och lära oss hula-hula dans haha...

En himla bra kväll.

Likes

Comments

Måndagen var vår första dag på universal studios. Vi gick upp tidigt och gjorde oss iordning för dagen. Vi hade matchande tröjor som alla hade på sig haha. Måndagen var en jättebra dag och vi kom inte hem förrän sent. Och som nästan alla andra kvällar så avslutades den i jacuzzin.

På tisdagen lämnade vi inte vårt hus förrän 13 så jag och Jocelyn passade på att gå och sola vid den stora poolen. Vi gick till den andra parken Islands Of Adventure och hade en bra men lång dag. Jag var helt död när vi kom hem.

Vi alla hade en liten anteckningsbok där andra kunde skriva snälla saken om en. Det var så roligt både att skriva och att läsa vad andra skrev till en.

Likes

Comments