​​​​

Hejåhejj! Typiskt mig att försvinna några dagar från bloggen. Ibland kommer livet emellan och man ställer aldelles för mycket krav på sin blogg. Vilka kan inte relatera? ​Mysigaste fredagen hade jag iallafall. Gjorde egna semlor och for sen och fikade med två kompisar. Kommande månad inkluderar lite jobb och ska försöka ta tag i träningen (lättare sagt än gjort).. Denna dag har jag startat med en promenad (jag brukar aldrig gå promenader).

Sen har jag kollat en rolig serie på SVT play. Försökt få rummet fint osv.  Känns som att jag håller på att bli sjuk.. hostar konstant. Inte bra alls!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hellu! 27 dagar av 2018 har passerat. 14 av de 27 dagarna har spenderats i Thailand. Så min start på året kunde inte ha blivit bättre. När jag kom hem till Luleå igen började tänka på värme direkt, brr. De två veckorna som passerat sedan jag kom hem har varit ganska lugna. Gårdagen skulle egentligen bli en utgång med tjejgänget men ändrade mig sen och satt framför teven men så frågade en kompis om jag vill följa med till Alcatraz och bowla. Såklart! Vi hämtade sedan upp två av de som

farit krogen och åkte bil en stund. Slockna som en lampa när jag kom hem! Denna dagen har varit mindre hädelserik. Sett friends och ätit massa gotta. Morgondagen kommer nog spenderas på samma sätt, eventuellt far jag och spelar innebandy på kvällen också! Jag som aldrig brukar spela de ens men en kompis hade bokat hallen för några så kanske man borde testa?

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er. Idag har dagen rullat på bra och efter jobbet så tränade jag lite. Gick dock inget vidare tyckte jag. Det är så sjuk känsla att om två dagar sitter jag på ett flyg igen. Denna gången till Thailand. Ska bli så skönt med semester. Jag skriver ett till inlägg imorgon med lite mer fokus på resan.


Likes

Comments

Hej! Underbara ni är som orkar gå in här trots den dåliga uppdateringen.

Nåväl! Imorgon fyller min bästakompis år och i lördags fyllde min andra bestfriendo 20år!  Sen båda de underbaraste personerna i mitt liv förutom familjen(drick varje gång jag snackar om mina kompisar eller familj) Och imr så ska vi såå fira Emma som blir lite äldre dåra, blir nog Waldorf. Inte många kvar till julledighet och jag känner mig så taggad på julen och idag så var det ju Lucia! Fick se bilder från min lillasysters luciatåg, som var utomhus, blev typ glad i hjärtat så söta och fina dom var<3. Hängt med Vendela sen jag kommit hem och tvättat bara! Nu tänkte jag försöka sova men känner mig inte alls trött, vi får se hur de går./Amanda

Likes

Comments

Hej bloggen i skrivande stund sitter jag på bussen hem efter jobbet. Är sjukt hungrig så ska typ äta så fort jag är hemma. Sedan tänkte jag se på Netflix med Gustav och Vendela, så vi swipar säkert in på KIDS. Så mkt mer händer inte denna måndag. Blivit en bra start på veckan hitills hursom. <3

Likes

Comments

Hej på er! Denna vecka har mest bestått av jobb. Träffade Rebecka i onsdags. Igår hade jag egentligen planer men var tvungen att ställa in dem för har fått hosta och blivit väldigt hes. Idag är det lördag och just varit ute en stund i solen. Kommande vecka kommer bestå av jobb och så är det halloween så då kommer jag och några fina tjejkompisar hänga lite. :-)

Likes

Comments