Header

Idag var det veterans day vilket är en röd dag och finns till för att hedra alla soldater. Det var skönt att stanna hemma från skolan idag, har druckit en massa te, tittat på film och gjort läxor. Jag känner att jag varit på så mycket bättre humör på sistone, vilket är otroligt skönt! Tror att det är för att jag blivit mycket mer målinriktad och ägnar mycket mer tid åt saker jag tycker om att göra. Har köpt en kamera och känner mig verkligen taggad på fotograferingen!

Igår gick jag med Mia till panda express efter skolan och sen åkte vi hem till mig för att baka brownies och titta på film. Det blev inte så lyckat, de var för torra och smaklösa. Men jag ger inte upp! Jag ska hitta de absolut bästa brownie receptet och baka de bästa brownisen! Film blev det typ inte heller, slutade med att vi tittade på på ett avsnitt av american horror story som vi pratade konstant under. Men vi hade kul i alla fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min dag började kl 6 idag då jag av någon konstig anledning vaknade upp superpigg och motiverad. Jag låg och vände i sängen ett tag innan jag beslutade för att gå till spåret vid bergen för att fotografera lite. Råkade stöta på ett rådjur på vägen. Jag var lite för feg för att följa spåret längre in eftersom att jag vet att finns pumor och skallerormar där. (smart beslut, va?)

Mitt på dagen åkte jag och min v-pappa till Griffinth Obsevatory för att kolla på utsikten över Los Angeles och Hollywood skylten. Vi tittade även på en film om universum där, liknande cosmonova. Det var jättekul och jag fick ta en massa fina bilder!

Dagen slutade fantastiskt med New York style pizza (tunn botten) och pumpkin pie (min absoluta favorit). Har gjort det mysigt i mitt rum med värmeljus som doftar höst, så nu ska jag nog sjunka in under täcket och kolla på en film.

Likes

Comments

Idag var en helt vanlig dag. Vi hade ingen fotboll eftersom att min lärare var borta, så jag och Ari passade på att plugga till Art history. Efter skolan åkte jag och Mia till the mall för att shoppa och äta på Johanny Rocket. Jesus Kristus vilka goda burgare de hade.

Likes

Comments

Förra helgen firade jag min första Halloween är i USA och en grej kan jag säga, det är så mycket bättre. Det här med att man går "all in" här borta visade sig verkligen vara sant. Under fredagen hade eleverna och lärarna möjlighet att klä ut sig i sina halloween dräkter vilket var jättekul! NO och sam lärarna hade en tävling som gick ut på att eleverna skulle gissa vad dessa lärare var utklädda till och den som fick flest rätt skulle få ett pris. 

Nick och Mia bjöd med mig på bus eller godis på halloween afton, någon som verkligen är stort här, det är för det mesta barn som går men en massa high school elever har börjat göra det också. Självklart skulle jag då vara en av dem. Alla är så väl förberedda inför Halloween med deras otroligt dekorerade hus som de sitter framför med en godisskål. En del hus satsar lite extra "the haunted houses", där de har ljudeffeker och man får gå igenom en gång där de försöker skrämma en och så. På gatorna är det fullt med barn utklädda i fancy kostymer, den ena bättre än den andra. Några kvarter från mitt hus hade de stängt av en hel gata inför bus eller godis, där de spelade läskig musik och hade kortfilmer spelandes. 

Likes

Comments