Header

wow. Herregud vad jag har jobbat på senaste tiden. Helgen var ju utan tvekan värst, jobbade till 21 på fredagen, tre timmars sömn och sedan var de bara att dra sig iväg på ett 18 h pass med båten, dagen efter började man dessutom kl 8. Så ni kan ju tänka er hur jag kände mig efter det haha. Börjar känna mig lite utbränd faktist, men det är bara att hålla ut! för då blir det paraflow i usa :) :)

Jag och mina föräldrar kom överens om att jag skulle samla ihop mina fickpengar till usa själv, många utbytesstudenter rekommenderar 1500-2000 kr i månaden och då höjde jag givetvis ribban och satsade på 2500-3000 kr i månaden, bara för att vara helt säker. Nej men jag tror det kan vara bra att ha lite extra para om man vill köpa något speciellt eller åka på någon resa, jag planerar bl.a. på att köpa en systemkamera och åka på coachella (om man får några najs vänner dvs.). Tänk vad kul med coachella!?!? omg!

Jag har jobbat deltid på ica i snart 1 och 1/2 år, så det har inte varit några större problem med att samla ihop pengarna, dessutom har jag haft båtjobbet ett par gånger denna sommar. 

På promenaden till Slussen efter jobbet på båten

Lunch, observera min snygga uniform

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments