mina sjukdomar, psykisk ohälsa

Jag ber om förlåtelse.

Förlåt till före detta arbetskollegor och chefer. För att jag sagt att allt är bra, jag mår bättre för att i nästa stund inte komma till jobbet. Förlåt till före detta kollegor och chefer för att jag sagt ja när jag skulle sagt nej, jag klarar inte mer uppgifter, nej jag kan inte hjälpa till, nej jag har tyvärr för mycket att göra. Förlåt till alla före detta kollegor och chefer att jag ibland inte var uppriktigt ärlig i stunder jag borde varit det.

rlåt till min familj som ringer mig och jag sällan svarar. Förlåt till min familj för att jag när jag svarar, ibland kan vara irriterad, disträ eller ledsen. Förlåt till min familj som ringer och jag inte svarar, förrän ibland timmar senare via sms. Förlåt att jag ibland inte kommer på besök, för att jag drar mig undan, för att jag är behövande, för att jag ofta behöver hjälp.

Förlåt till min pojkvän som får ta emot ilska, irritation och nedstämdhet när jag har ångest och vill slita av mig mitt eget skinn. Förlåt till min pojkvän för att jag ofta är utmattad och sover hela dagen. Förlåt till min pojkvän för att jag väcker dig på nätterna av mina skrik när jag drömmer mardrömmar. Förlåt till min pojkvän som måste lugna mig när jag blir orolig, när jag inte kan tänka klart, när det verkar som att jag inte lyssnar fast jag inte gör det med vilje. Förlåt mig för att jag inte lärt mig känna känslor och istället ersätter dem med varandra. Förlåt till min fina pojkvän som håller om mig och tröstar mig när jag gråter av ångesten, uppgivenheten och sorgen, sorgen över förlusten av ett tidigare liv. Förlåt mig min älskling för att jag blivit någon ingen av oss vill vara.

Förlåt för att min ångest påverkar inte bara mig utan också er.

Och jag säger förlåt till mig själv. Förlåt Amanda för att jag alltid är hård mot dig. Förlåt för att jag alltid skammar dig, piskar dig, skuldbelägger dig. Förlåt för att jag ibland hatar dig. Förlåt för att jag inte ser något värde i dig. Förlåt för att jag inte tar bättre hand om dig. Förlåt för att jag vill ta bättre hand om dig, men inte vet hur. Förlåt för alla onda tankar, onda ord, onda nyp, onda slag. Förlåt mig.

Förlåt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments