En månad kvar. En månad kvar tills sex månader tillsammans med Robin på distans får sitt slut. En månad kvar tills jag tar mitt pick och pack och flyttar ned till h a n. 

Den som väntar på något gott...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I’ve had enough 


there’s a voice in my head 

says i'm better off dead

but if i sing along 

a little fucking louder to a happy song 

i’ll be alright 

you want to give up 

gave it all that you got & it still doesn’t cut 

but if you sing along

a little fucking louder to a happy song 

you’ll be just fine cos’ 

every now and again we get that feeling 

and the great big void inside us opens up 

and i really wish that you could help 

but my head is like a carousel & i’m going round in circles

going round in circles. 

we are possessed 

we’re all fucked in the head 

alone & depressed 

but if we sing along 

a little fucking louder 

to a happy song

maybe we’ll forget cos' 

every now and again we get that feeling 

and the great big void inside us opens up 

and i really wish that you could help 

but my head is like a carousel & im going round in circles 

dont wake us up 

we’d rather just keep dreaming 

cos the nightmares in our heads are bad enough 

and i really wish that you could help 

but my head is like a carousel & i’m going round in circles

going round in circles 

the world has coalesced 

into one giant mess 

of hate & unrest 

so lets all sing along 

a little god damn louder 

to a happy song

& pretend it’s all ok

thats the spirit.


 


 

Det finns INGA INGET INGEN bättre än de här. Ge mig horisonten. You always rock my world!

Likes

Comments

NU var det länge sen en skrev här. För länge sen. Men det har varit, som under det senaste året egentligen, mycket som har hänt! Förändringar i livet, stora som små. Låter lite väl dramatisk kanske, men det har känts av hos mig kan man säga. 

Började sista läsåret på utbildningen hösten 2014, med noll vetskap kring hur framtiden egentligen skulle bli. Visste inte ens vem jag skulle skriva examensarbetet med och vad det skulle handla om. Vart jag skulle flytta, vad jag skulle arbeta med. Ingenting, nada. Samtidigt gick jag i kognitiv-beteendeterapi för mitt generaliserade ångestsyndrom som i sig var väldigt omvälvande men livsviktigt. Jag har aldrig i hela mitt liv mått så bra som jag gör nu, tack vare terapin och den psykologen jag gick till. Tacksam resten av livet ut till hen!

Under den här tiden träffade jag också Robin. Min dröm-man. Ni vet när man träffar människor och känt att, nej men visst fungerar det här - men ändå känt att något saknas? Att man känt att det finns någon där ute som väntar på en, hur naivt det än låter? Han med stort H? Jag fann honom, och han mig. Han är min och jag är hans och det är allt jag någonsin drömt om och lite (mycket) mer. Vi har varit med varandra i snart ett halvår men det känns som vi känt varandra hela livet. Surrealistiskt men så otroligt jävla underbart. Och snart flyttar jag ned till honom och vi blir sambos!

Nåväl. Läsåret bjöd på en hel del ångest men även lärdomar, uppvaknanden, framsteg och perspektiv. Jag skrev mitt examensarbete tillsammans med underbara och kloka Johanna från Göteborg. Det var lite ödet, om man nu väljer att tro på det, som parade ihop oss kändes det som. Under tiden vi arbetade med detta sökte jag också mängder med jobb och blev stamkund hos SJ. Pendlade varenda ledig stund till Robin, varvat med tågresor till Södertälje-Trosa för att gå på arbetsintervjuer. Fram och tillbaka, upp och ned. 

Det blev mer än bra, vår studie och vår uppsats, och allt vårt slit gav resultat då vi fick fint omdöme och högsta betyg. Jag fick ett sommarjobb som är precis det jag vill syssla med, arbeta med och för. Psykisk ohälsa! Apropå det ämnet så har jag även gått med i Tilias chatt-team och blivit mentor åt en alldeles fantastisk, fin ung tjej. 

Det senaste året har varit min sista pusselbit, vad gäller måendemässigt och min rehabilitering som livet överlag. Jag har vuxit, blivit stärkt, utvecklats, fått (mer) skinn på näsan, träffat underbara människor, tagit examen och vunnit över GADen. Helt otroligt!

Men oj, vad trött jag är nu. Haha. Nä men, livet hörrni. Vad härligt det är ändå!

Likes

Comments