Lördagen var nog den bästa på bra länge. Jag, Magnus och Ciccie var på ölprovning (som Mange fick av oss i julklapp). Det var en riktigt rolig, lärorik och framförallt en god upplevelse! Vi fick lära oss om malt, humle, vete, ljus och mörk pilsner, lite historia och hur man bäst häller upp öl i ett glas för att få fram smaken. Vi drack tyska och tjeckiska öl som bland annat smakade lakrits (5+ fick den av mig <3), banan, bacon, citrus och korv. Det var alltså en landskamp mellan Tyskland och Tjeckien kan man säga eftersom vi poängsatte vad vi tyckte om varje öl, och resultatet blev lika! Riktigt spännande var det allt på slutet. Personligen gillade jag de tjeckiska ölen bättre, och det gjorde Ciccie och Mange också. Detta ska vi göra om fler gånger! Rekommenderas varmt!
Efter ölprovningen mötte vi upp resten av familjen och begav oss till Texas Longhorn på Humlegårdsgatan och åt oss rejält mätta. Därefter gick vi till en bar och tog en sängfösare innan vi tillslut drog oss hemåt! Hade en helt underbar dag och kväll med min fina familj! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments 

Så många gånger jag tvivlat. Inte haft kraft, lust eller motivation. Inte bara på grund av utmaningen att skriva ett examensarbete i sig, utan även med allt annat som inträffat och förändrats under de senaste fyra åren. Tvivlat på mig själv, på livet. Vart är min plats? Vem är jag? Varför mår jag som jag gör? Är livet ens värt att leva? Jag är glad att jag aldrig gav efter och aldrig gav upp. Trots att jag ofta undrade vad jag kämpade för egentligen.

 

Jag får mig snart inte bara en examen, utan jag får och har redan fått med mig livserfarenheter som kommer få mig att gå långt i det jag brinner för att göra. Allting händer av en anledning, jag tror på ödet. Även om jag önskar att jag aldrig skulle behövt gå igenom allt jag gått igenom under hela mitt liv, så kom det något gott ur allt slitande och lidande till slut.

Likes

Comments

Hade en fin valborg som resulterade i ändrade planer för sommaren, till min stora glädje! Dessvärre åkte jag på feber och halsont och smittade dessutom ned Robin så båda har legat utslagna hela helgen fram till nu. Sådär lagom till sista spurten med uppsatsen. Men, är åter på benen imorgon och då är det bara och köra!
Apropå något helt annat så saknar jag min fina Julia något överjävligt. Helt galet! Längtar tills vi ses igen, tills jag får hålla om henne och vi drar på någon konsert ihop. Inget slår det, tillsammans med henne! Skickar en megastor puss och kram till the land down under <3 

Likes

Comments