Att få dela sina tankar och känslor med någon som är i samma situation är fantastiskt skönt och samtidigt sorgligt och orättvist. Sorgligt och orättvist då det blir svart på vitt att det finns andra som mår och har mått som man själv mår, att det är vanligare än vad man faktiskt tror, och jag önskar att ingen människa ska vara med om något liknande. Att öppna sig, dela med sig av erfarenheter, känslor och tankar som man inte pratat speciellt högt eller mycket om förut, är en fruktansvärd lättnad. Att få den förståelsen, att känna att det är okej att känna och må som man gör. Att det man delar med sig, det man känner inombords är liknande med någon annans historia. Otroligt. Känner mig många gånger så fruktansvärt ensam trots att jag är omgiven av min fina familj och mina vänner. Jag gör mitt bästa för att kunna förklara och visa hur jag mår men det räcker inte alltid.
 
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Processen är lång, de är den tyvärr, men de krävs tid att läka, att gå från botten tillbaka till ett vanligt liv tar tid och kraft"

Likes

CommentsÄntligen har jag något att se fram emot. Äntligen kommer jag få se dem igen. Mitt absoluta favoritband.

Likes

Comments

Idag förstod jag att jag är sjuk. Alla pusselbitar föll liksom på plats och jag förstod att jag är sjuk, varför jag blev sjuk och hur de senaste månaderna har påverkat hur jag mår idag. Helt otroligt egentligen hur kroppen och hjärnan fungerar. Hur mycket dem hanterar och tål innan det tar stopp. Vad det kan leda till utan att man är medveten om det, förrän man tillslut inte orkar. Och vägen tillbaka kommer vara längre än vad jag från början räknade med. Än vad någon räknade med.

Likes

Comments