Saknar min familj idag. Väldigt mycket. Saknar ju de varje dag men idag har det varit extremt. Tur att pappa och Bella kommer på fredag och att mamma, Magnus och Tim kommer om en månad. Längtar efter allihop.

 

Jag kom på mig själv idag med att bete mig exakt som jag gjorde när jag mådde dåligt när jag var yngre. Jag höll mig sysselsatt och gjorde saker som egentligen inte behövdes göras alls bara för att inte tänka på det som var jobbigt. Nu menar jag inte att jag mår så dåligt just nu, inte så dåligt som jag mådde då i alla fall, men det har varit lite upp och ner nu på sistone och det kanske inte är riktigt bra än, vad vet jag. Jag vet inte riktigt vad det är, är bara orolig, stressad, ledsen och frustrerad nu emellanåt men jag försöker att tänka framåt för jag har ju egentligen ingenting som jag borde vara ledsen över. Kanske där problemet ligger? Det vore ju en idé att ta reda på vad det är. Att hitta en balans mellan att tänka positivt och samtidigt inte ignorera att känslorna finns där, för det gör de ju av en anledning. Att göra så istället för att frenetiskt stå och skura spisen även fast den är ren. Detta blev ju ett svammel som ingen, framförallt inte jag, blev klokare av.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finns mycket att skriva, men har helt enkelt ingen lust. Jag pluggar, försöker träna, hänger med tjejerna, pluggar, hänger med Ciccie och Mattias och pluggar. Ungefär så. Känner mig även som en fjortonåring emellanåt med tanke på den senaste tidens bergochdalbanakaos. Det börjar dock ordna upp sig, men det märks att hösten är runt hörnet då jag alltid mår såhär under den här årstiden. Hösten är inte min favvoårstid, med andra ord...Blö. Viktigast av allt: jag är fortfarande rökfri. Och det känns awesome.
 
 
here in this world I'm awake with mistakes
but it's love that keeps fueling me, fueling me

Likes

Comments

Det enda positiva just nu är att jag läst ut boken och tog min sista cigg i söndags. Jag är alltså rökfri och det känns sjukt jävla bra. Allt annat känns tungt, oroligt, jobbigt och stressigt, och jag vet inte riktigt vad som händer. Fan.

Likes

Comments

För de (få, hehe) som läser min blogg kan jag meddela att jag ska sluta röka. Håller på att läsa boken som Ciccie läste när hon skulle sluta, och jag kan säga att den är så satans jävla bra. Har blivit helt mindfucked redan nu trots att jag inte läst klart den än. Tror stenhårt på det författaren skriver och jag trodde aldrig att jag skulle längta efter att sluta röka. Snart är jag fri!

 

Nu har jag börjat få in rutiner i vardagen igen efter introveckorna. Så idag har jag fått mycket gjort. Har haft seminarium, städat klart lägenheten, beställt en iphone, fikat och pluggat med Ciccie, fixat med mina nya gardiner och pluggat lite till. Nu ska jag göra middag och ta en dusch innan jag drar till Josse och hänger med brudarna. Imorgon blir det tacos med tjejerna hemma hos Ciccie. Mysfaktorn är hög denna vecka! Så gött efter de två senaste veckorna.

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten - nu är nollningen över. Det har som sagt varit sjukt jävla kul (med vissa undantag) och igår när jag vaknade kände jag verkligen att det var över, det var som om hela kroppen slappnade av och jag kände hur satans trött jag var.

 

Har idag haft en heldag i skolan på sju timmar varav fyra timmar bestod av en föreläsning. Är helt slut i huvudet nu. Tänkte sätta mig och läsa mer av den aktuella kurslitteraturen nu medans jag tvättar, men jag vettefan om jag kommer få in något mer i huvudet idag. Har iallafall renskrivit mina anteckningar nu när jag kom hem så jag kanske kan ta och chilla lite ikväll? Hm, tveksamt när det gäller mig. Jag har fortfarande svårt med det där att ta det lugnt ibland utan ska alltid stressa upp mig när det gäller skolarbete och även andra grejer. Nåväl. Nu väntar den massiva tvätthögen på mig! Puss.

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev sist. Har hänt väldigt mycket på sistone. Skolan och nollningsveckan har tagit upp mycket av min tid och ork. Mycket fest, mycket alkohol, för lite sömn, för lite mat och för mycket drama och intriger. Pallar inte med folk som inte kan vara ärliga och stå för sina handlingar.

Nu är det bara två dagar kvar av dessa två nollningsveckor. Det har varit kul men också, rent utsagt, förjävligt.

Likes

Comments