Har varit fullt ös konstant hela dagen, varje dag, sen vi kom hem till Skövde i onsdags. Det uppstod lite problem i och med Ciccie och Mattias flytt vilket gjorde att vi hamnade väldigt efter, och vi fick göra dubbelt jobb vilket var väldigt irriterande och påfrestande... Det har varit ett par slitsamma dagar men det kommer bli så fint hos de när allt är klart. Min egen lägenhet har jag fått vänta med då tiden och orken inte har räckt till. Idag har jag tvättat, dammat, städat toan, rengjort fläkten vid spisen och dammsugit min säng. Imorgon ska jag dammsuga och skura, orkar definitivt inte det idag. Är fruktansvärt trött på att städa nu alltså, haha!

 

Har i alla fall hunnit träffa Emma, Hanna och Annie, vilket var mycket mycket efterlängtat! Emma och Hanna kom hem tidigare än vad de hade tänkt. Så skönt att få träffa de igen! Josefin kommer på torsdag, sen är hela gänget hemma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har nu äntligen jobbat klart för i sommar. Så jävla gött. Skulle jobbat hela helgen men min kropp sa ifrån och jag fick återigen ett migränanfall och sov i 15 timmar, så var hemma igår. Det där med att inte stressa är jag inte så bra på..

 

Är för tillfället hos pappa och har varit här hela helgen. Mysigt. Måste passa på att ses nu innan jag och Ciccie åker till Skövde om TRE DAGAR. Blir alldeles pirrig i magen när jag tänker på det. Planen när vi kommer hem är att packa, packa, packa i Ciccies lägenhet och sen ska jag träffa Annie! Som jag saknat henne. Och mina andra tjejer, såklart. Men de kommer till Skövde veckan efter, så får försöka hålla ut!

 

 

Likes

Comments

När man varit inställd på att det ska vara på ett visst sätt och det dyker upp tydliga tecken på att det är precis tvärtom, blir allt plötsligt väldigt mycket svårare. Vad händer nu?

Likes

Comments

Nu har jag och Ciccie bokat tåg hem till Skövde. Om exakt tio dagar drar vi, halv sju på morgonen.. Rätt segt att vi åker så tidigt men det är för att vi ska slippa åka buss till Södertälje med all vår packning. Ska bli skönt att äntligen komma hem till mitt fina Skövde.

 

Helgen har varit riktigt bra. Gött väder och trevligt sällskap. I fredags jobbade jag till åtta på kvällen och gick sedan på sexpartyt som trossentjejerna fixat. Spelade "jag har aldrig" och gick ut en sväng på fyren. En riktig girls night out! Igår var jag inte sådär jättepigg när mummu och Risto kom på besök. Vi fikade, grillade och drack alkohol under markisen på altanen samtidigt som det regnade lite. Urmysigt! Avslutade kvällen med en vända på fyren, men det var inte lika bra som i fredags så vid halv tolv bestämde jag mig för att bara dricka vatten resten av kvällen. Är riktigt glad idag att jag tog det beslutet, så skönt att inte vara bakfull idag.

 

Nu är det bara en vecka med jobb kvar. Jag har många gånger i sommar tyckt att tiden gått långsamt men nu såhär i slutet har det faktiskt gått fort, när jag väl tänker efter. Konstigt att tiden kan gå långsamt och samtidigt fort?

Likes

Comments

Njuter av att börja jobba på eftermiddagen istället för klockan sex på morgonen. Har i två dagar nu sovit ut ordentligt efter förra veckan och helgens jobb, så skönt! Imorgon jobbar jag dock 7-17 men det är det enda jobbiga passet för den här veckan. I helgen är jag ledig. Planen är sexparty med trossentjejerna på fredag och på lördag grillfest hos mamma med släkten och sen utgång, båda dagarna. Kommer bli nice!

 

 

Likes

Comments