Har haft några otroligt bra dagar med mina vänner. Vi har ätit middag, druckit alkohol i mängder, kollat film och bb, varit ute och dansat och haft sjuka efterfester. Vill verkligen inte åka hem till Trosa. Vill hänga hela sommaren med dessa underbara människor! Men det ska självklart bli skönt att komma hem till familjen och Frida och Johanna. Men tycker de kan komma hit i sommar istället. Hehe.

Blev klar med tentorna i slutet på förra veckan så var och lämnade in de idag. Nu har jag skrivit en lista över vad jag ska ha med mig hem i tre månader, och undrar hur fasen jag ska få plats med allt i en resväska och en gammal innebandybag. Men det löser sig antar jag!

Och den där timingen (Emma och Hanna, ni vet vad jag menar) suger. Verkligen suger. Just saying!
Nåväl. Ska kila upp till Emma som tentarpluggar med Josse och hänga, klarar inte av att sitta hemma själv, blir förjävla rastlös.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Solen skiner och det är hur varmt som helst ute. Tjejerna är ute och badar medan jag sitter och pluggar, och väntar på att få börja tvätta. Tur att det ska vara fint väder hela helgen i alla fall! Huvudvärken som small till igår som en käftsmäll har fortfarande inte gett med sig trots allt vatten jag häver i mig. Funderar på att ta en liten tupplur för att se om den försvinner.

Imorgon får jag äntligen pengar på kontot (har levt snålt de senaste veckorna, och har precis fått pengarna att räcka), så jag ska passa på att klippa mig, och göra lite andra ärenden på stan. Sedan ska jag köpa jordgubbar som jag och Ciccie ska gotta oss med ute i solen. Kommer bli en skön helg!

Likes

Comments

Har precis haft avslutningsträffen med Ellen-tjejerna. Vi spelade kubb, grillade och myste på filtar i gräset. Var hur mysigt som helst och på slutet gjorde det lite ont i hjärtat när man förstod att man inte kommer träffa de varje vecka längre. Det har varit kämpigt ibland att vara samtalsledare, men tjejerna har gjort att det är värt det. Så värt det. Ikväll ska vi dricka öl tydligen, Emma har varit på stan och köpt det. Kan ju inte bli en bättre avslutning på denna dag!

Likes

Comments

Äntligen har sommaren kommit till Skövde. Solen och värmen lockade idag så det blev inget tentaplugg som vi hade planerat. Har dock skrivit en tenta redan, och har en kvar (som ska vara inne om tio dagar) så har inte dåligt samvete över det heller. Dagen började med att jag och Emma gick till gymmet och därefter la vi oss i solen med Hanna och Josse. Vi blev sjukt sugna på mjukglass efter ett tag, så vi vandrade bort till pressbyrån och köpte det innan vi gick hem och fortsatte sola hela eftermiddagen. Senare på eftermiddagen mötte vi upp Annie på Willys och köpte med oss massor av godsaker och åkte upp till Billinge och grillade. Potatissallad, kött, sallad, fetaost och vitlöksbaugett - vilket var det godaste jag ätit på länge, då jag i princip levt på köttbullar och makaroner den senaste månaden. Vi lyssnade på musik, pratade, spelade in video, dansade och tog en jädra massa kort. När det blev för kallt åkte vi hem och avslutade kvällen framför BB, såklart. Har varit en riktigt härlig dag! Och återigen undrar jag hur fasen jag ska klara mig utan de i sommar? Kommer bli svårt att planera och anpassa allas scheman så att vi kan ses, men det ska gå. Någon gång under sommaren måste vi ses.
Likes

Comments


I've got a secret.
It's on the tip of my tongue,
it's on the back of my lungs.
And I'm gonna keep it.
I know something you don't know.

Likes

Comments

Att pengar kan ge en så mycket ångest.

Likes

Comments

Hade min sista föreläsning igår för den här terminen. Har mitt sista seminarium idag. Ska börja med tentorna den här veckan. Sen är första läsåret på Högskolan slut. Det har, som jag sagt ett flertal gånger, gått galet fort.
Den tredje juni åker jag hem till Trosa och börjar jobba direkt dagen efter (med ett riktigt mördarpass dessutom). Har hemlängtan och tycker att det ska bli skönt att komma hem, men samtidigt har jag lite ångest och är negativt inställd till en sommar hemma i Trosa. Konstig, jobbig och blandad känsla.

Likes

Comments


Ikväll ska vi fira denna underbara människa! Är aspepp redan. Nu blir det gymmet!

Likes

Comments

Push your care, push your burdens aside.
Erase everything inside and leave just one thing on your mind.
You only live once so just go fucking nuts.
Live life hard.
You only get one shot.

Likes

Comments

Veckan har flugit iväg. Har varit i skolan och på gymmet en hel del, och såklart hängt med brudarna. Pappa, Adam, Tim och Bella skulle egentligen komma imorgon men det blev ändrade planer, tyvärr. Tur att jag och Ciccie åker hem om ungefär en månad, så vi träffas ju snart i alla fall.

Det har varit väldigt lugnt nu i skolan ett bra tag, och det är så fortfarande. Har ett seminarium, en redovisning och två tentor kvar. Hemtentorna har jag tre veckor på mig att göra så det kommer nog inte bli alltför jobbigt, med tanke på att jag vanligtvis brukar ha en vecka på mig och brukar skriva klart en tenta på typ fyra, fem dagar. Så just nu har jag ingen större panik över att jag ska skriva två stycken. Tror min hjärna redan är inställd på sommarlov med tanke på hur lite jag har att göra just nu.


Just nu längtar jag efter att njuta av en öl i sommarvärmen, och att ha någon att känna närhet ifrån.

Likes

Comments