Den här dagen hamnar utan tvekan på topplistan för de dåligaste dagarna man kan ha. Allt har gått fel. Fel fel fel. Sen har nog ett flertal andra faktorer bidragit till mitt dåliga humör. Det som varit positivt med idag är att Emma hjälpt mig med ett flertal saker (tack för hjälpen älskade vän) och även tanken på att jag åker till Trosa på fredag morgon. Jag har nog aldrig längtat hem så mycket som jag gör nu till min familj.

don't speak my name like it belongs in your mouth

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänker mycket tillbaka på den "gamla Blondie". Jag och Ciccie har pratat mycket om det, det slog oss båda här för ett tag sen... Vart tog "gamla Blondie" vägen? Mitt förra konflikträdda, fega, arga, ledsna, frustrerade, förbannade jag. Något har hänt sedan jag flyttade hit, till Skövde. Själva miljöombytet har nog bidragit rätt mycket, sen vet jag inte vad som har hänt faktiskt. Men Trosa är ju... Ja, Trosa. Enough said ungefär. Jag vet inte om det bara beror på det eller även något annat, men det är inte väsentligt egentligen. Det är i alla fall en enorm lättnad att inte gå runt med en konstant ilska och frustration, som hela tiden ligger och spökar, som det gjorde för bara något år sedan och även långt innan det... Grymt skönt!

Och sen kan jag ju även konstatera att "people always surprise you". Även där enough said! Mitt förra jag hade grinat men nu är jag bara arg. Lite ledsen, men mest arg.Likes

Comments

Har precis dammsugit, skurat och diskat efter gårdagen. Förfesten var fin, bättre än utgången..
Emma blev precis så glad som vi hoppades på att hon skulle bli över sin present. Fina fina vän <3
Likes

Comments

...when all you want is a sign

Har hunnit med en jädra massa saker idag. Slutade städa kvart över nio ikväll. Nu är jag helt slut. Både i kropp och huvud.


mina bästa

Likes

Comments

Var inte världens gladaste tjej igår. Jävla pms. Funderar fortfarande (så det knakar) på vissa saker, men det löser sig med tiden hoppas jag. Iallafall, jag skulle gått och tränat vid åtta innan grupparbetet vid tio, men neheedu, det skippade jag. Hade grupparbete fram till tolv så gick hem och åt lunch och drack kaffe innan jag gick till gymmet. Första gången jag var där själv (utan Emma och Ciccie alltså), haha. Kom hem och läste de artiklarna vi i gruppen hittade idag samtidigt som jag tvättade. När jag var färdig med det, gick jag över till Hanna och åt tacos med henne, Annie och Josse. Myste i soffan framför tv'n och pratade.

Imorgon har jag någon form av föreläsning mellan åtta och tio och direkt efter det blir det grupparbete. Om vi inte jobbar alltför länge ska jag försöka städa lägenheten innan jag och Ciccie ska förbereda vårt Ellenprojekt. Sedan ska jag hinna träna och äta middag och göra matlådor också! Fullt ös medvetslös...

Godnatt!

Likes

Comments

Sitter i soffan med tända ljus omkring mig med datorn i knät och lyssnar på musik. Har precis ätit middag och gjort matlådor. Sista dagen på utbildningen var lika intressant som igår, men kanske en aning segare. Jag och Ciccie hamnade tillsammans (!) så vi ska vara samtalsledare tillsammans på en högstadieskola här i Skövde, som ligger cirka en kvart från där vi bor. Ska bli sjukt kul! Längtar tills det drar igång.

Funderar på att gå ut och ta en promenad då vi inte hunnit med att träna på flera dagar nu pga utbildningen. Samtidigt som jag är helt otroligt trött så lockar det faktiskt att gå ut en sväng. Gjorde ju det förra veckan någon gång men en tanke som slog mig då var - vart i helvete går man för att gå en långpromenad i den här stan? Vet ju endast vart man går för att komma till mina vänner, till högskolan, till vårdcentralen och till stan. Sen då? Haha. Får dra med mig Emma Ciccie eller Hanna och klura ut det!

Nu ska jag ringa pappa, sen får vi se om det blir en promenad eller inte.

Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan från första dagen på utbildningen. Igår var jag bakis och jävlig på lära-känna-varandra-middagen men den höll inte på så länge som tur var. Klev upp klockan sju imorse härligt utvilad och förväntansfull. Dagen har gått fruktansvärt fort och det har varit mycket lärorikt, intressant och kul. Hoppas att jag och Ciccie får bli samtalsledare tillsammans. Vi vet hur den andra funkar, vi kompletterar varandra (hon är framåt och jag mer tillbakadragen inför andra grupper) och vi bor nära varandra, vilket underlättar arbetet enormt. Det är mycket som ska fixas och ordnas med inför varje möte vi har tillsammans med tjejerna. Morgondagen kommer se likadan ut, är på utbildning mellan 8.30 och 16.30. Strax innan vi slutar imorgon blir vi indelade i par och tilldelade varsin skola. Sen är det bara att börja, i princip!

Ska snart göra mig lite pyttipanna (glömde ta fram någonting roligare och godare ifrån frysen igår), sen blir det en dusch och sen ska jag upp till Ciccie och kolla på film.


If you didn't have this chance then I never did

Likes

Comments

Onsdag idagrå. Har haft föreläsning (som jag inte förstod ett skit av) och ett kort gruppmöte med min nya grupp. Verkar vara en bra grupp! Kom hem och åt lunch, sen kom Ciccie över på kaffe. Vi gick och tränade någon timme efter det. Har fortfarande världens äckligaste träningsvärk i magen, så att träna den idag med mördarmaskinen gick sådär va... Imorgon skippar vi träningen (skulle tränat kondition) och går ut och går istället. Ska panta och handla lite småsaker på stan, och lite alkohol också.. Tacos med Ciccie och Emma (?) och sen en utgång med lite folk, om de är på! Det är ju trots allt Crazy Thursdays och Pank-torsdag.

Juste, ihelgen ska jag och Ciccie på utbildning för att bli samtalsledare för ett projekt som RäddaBarnen har hand om. Ska bli spännande!

Nu ska jag göra middag - köttbullar och potatis med gräddsås. Hur gott är inte det?!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en promenad. Trots att jag tränat idag kände jag för att gå ut, och få frisk luft och tänka. Tänker på allt och ingenting egentligen, men det är någonting som gnager som jag inte kan sätta fingret på. Trodde att promenaden skulle hjälpa men den gnagande känslan är nästan värre nu. Man har väl sådana dagar ibland, antar jag...

Likes

Comments