Header

👈 före // efter 👉

skötbordet är tillbakaskruvat igen och nu saknas lite piff med krokar innan det är helt klart.

Ä N T L I G E N
I somras köpte vi tvättmaskin och torktumlare som vi skulle sätta in på lilla toan nere lagom till att bebis var beräknad. Men det visade sig vara lättare sagt än gjort och vi var tvungna att jaga både vvs och elektriker för att fixa så vi kunde dra in dem - vilket i sin tur tog sin lilla tid då det tillsammans kostade lika mycket som maskinerna gjorde (=apmycket). När sedan allt var iordninggjort så var vi tvungna att beställa hem ett underrede som maskinerna  behövde stå på eftersom brunnen är precis under. Så då blev väntan ännu längre.

Men! nu i helgen fick vi bärhjälp av Viktors pappa och nu har vi äntligen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Hej då jobbiga tvättstuga, see you never!

Det var verkligen ett spänt beslut att mosa in maskinerna i våran lilla, lilla toa. Vi funderade ett tag på att fixa så vi kunde ställa in dem i badrummet på övervåningen där vi har mer plats, men det skulle vara betydligt mycket större jobb med brunnen och alla ledningar, så detta blev nästan det enda alternativet att ha det här nere för oss.
Men måste säga att det blev över förväntan! Trodde att det skulle se mycket värre ut, på grund utav det lilla utrymmet, men det gör absolut inget, platsen där maskinerna står använde vi ju ändå inte till något och det är ju inte så vi går in och ställer oss där i hörnet, haha. Så nu ska här tvättas!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments