Header

Förra veckan fick vi finbesök av min mormor och morfar som passade på att kika in när de ändå var i stan. Vi åt semla, busade och gosade. Riktigt mysigt när de kommer förbi och hälsar på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Viktor dietar, så jag och Esther fixade bananpannkakor till middag. Med vaniljkesella, jordgubbar och passionsfrukt. Mums! Kan ju avslöja att han var minst sagt svartis när han satt där och åt sin kyckling och ris med salladsblad. Snabb, enkel mat är A och O nu när jag lagar till mig själv (och ibland Esther), finns ju inget tråkigare än att laga mat till bara sig själv och kroppen mår nog inte jättebra utav att beställa pizza vare dag, hehe, så nu blir det mycket lättlagat och sallad av dess olika slag. Halvfrivillig diet för mig med med andra ord, aja, kanske blir av med sista preggohullet då.

Likes

Comments

Tidigare idag tog vi oss en solskenspromenad bort till ICA maxi, där plastbackar till förrådet under trappan, som vi är mitt uppe i att fixa till, inhandlades, samt lite snackspåsar till Esther för att fira att hon idag blir hela 7 månader. Solen sken and so did we. Haha ne men, det var extremt välbehövligt med lite sol och d-vitamin måste jag säga, gud så skönt det var!

Vi passade på att käka lite lunch/mellis på serveringen innan vi gick hem och busade innan moster skull i väg och jobba. Duschess var nästan mest förtvivlad, då hennes favoritskor då även var tvungna att gå. Haha den där katten alltså, mer skogalen än matte! Hon har en thing för converse också, dom är tydligen extra prima. En mycket mysig dag!


Likes

Comments

Måndag och vi myser på Esthers rum och tittar på babblarna och sorterar ut storlek 62 ur Esthers garderob. Lifet ibland är rätt mysigt ändå. Lite plugg, städ och sortering står på dagens schema. Och mer mys såklart!

Likes

Comments

Instagram@amandahlindell