Just bought some swimsuits

Innehåller affiliate-länkar

Scrollade runt inne på Na-kd och hittade dessa två enkla baddräkter för ett väldigt bra pris. Har länge velat ha en enkel baddräkt att bara slänga på sig på sommaren, och dessa två tyckte jag var helt perfekta. Bra timing när det ligger snö på marken.. men det är alltid bra med lite snygga nya badkläder i garderoben. Just nu har de ett mycket bra erbjudande, så in och kika omedelbart.


PUSS

Gillar

Kommentarer

10 om mig


Men hej igen!

Nu har det gått ett BRA tag sedan jag uppdaterade här så jag tänkte bjuda på 10 fakta om mig, som du kanske inte visste.

1. Jag har besökt 18 länder under mina 19 år på jorden. Jag har haft väldigt mycket tur att jag och min familj har kunnat resa så pass mycket som vi har gjort under min barndom och fortfarande har möjlighet att göra. Jag är oerhört tacksam för jag har fått uppleva så otroligt mycket och lärt mig väldigt mycket. 


2. Jag tycker att jag är bra på att packa. Oftast då jag reser tenderar jag att ta med mig halva min garderob för jag inte vill känna att jag har glömt något viktigt hemma, och jag brukar faktiskt få med mig i princip allting. Mitt knep är helt enkelt att rulla kläderna och det funkar jättebra.


3. Jag är pedantiskt och gillar att städa och ha rent. Jag tycker det är äckligt när det är stökigt för att det blir smutsigt. Nä, jag vill ha rent och fint, iallafall hemma. 


4. Jag har alltid varit ambitiös, speciellt i skolan. Det har alltid varit jätteviktigt för mig att prestera bra i skolan och få höga betyg. Något som dock har gjort att jag har haft mycket ångest i och för skolan, just för att jag har haft mycket prestationsångest att alltid prestera bra. Jag har alltid velat ha de högsta betygen men inte alltid kunnat uppnå de kraven och det har då också ökat min prestationsångest mer.


5. Jag tog mina första hål i öronen när jag var cirka 5 år. 


6. När jag gick 2:an på gymnasiet studerade jag på Skandinaviska skolan i Madrid, som ett samarbete med den skolan och min gymnasieskola i Sverige.
Där lärde jag mig så otroligt mycket om mig själv och fick mycket livserfarenhet, som jag är glad över att jag fått genomgå. Det var både det bästa och det sämsta året i mitt liv. 


7. Jag är 162 cm lång, och kortast i familjen.


8. Jag är väldigt rädd för fåglar. 


9. Jag äter samma frukost varje dag, och det är min älskade havregrynsgröt. <3 Kan inte leva utan gröt.

10. Jag har ALDRIG rökt en cigarett i hela mitt liv. Har t.om. inte ens provrökt för jag tycker och har alltid tyckt det varit äckligt och framförallt läskigt, för att jag har växt upp med att tro att det är extremt farligt...


Hoppas det var något intressant att läsa om. 

PUSS

Gillar

Kommentarer