PAUS

Är det verkligen någon som tittar in här fortfarande? Haha, man kan ju hoppas det! Ni som faktiskt fortfarande gör det, HEJ PÅ ER!


Anledningen till att det blivit lite tomt här i bloggen är helt enkelt för att jag inte gjort mycket annat än att jobba. Jag har nämligen börjat på ett nytt jobb och har fått pass hela veckan, vilket gjort att jag varit helt slut i rutan. För att inte tala om att jag dessutom klämt in 4 pass på gymmet också. Jag har helt enkelt inte orkat eller velat blogga. Har inte haft inspiration, lust eller motivation och så kan det ju bli ibland.


Idag har varit en relativt produktiv dag. Vaknade tidigt av mig själv, gjorde lite gröt och följa med hela familjen till gymmet. Eller ja, mamma, pappa och jag åker ju nästan alltid till gymmet tillsammans... Men efteråt åkte vi hem till morfar för att fika lite och sedan åkte vi hem och duschade och svirade om samt begav oss till IKEA. Nu har jag bara legat i sängen och vilat sedan vi kom hem och haft lite lördagsmys med morötter med dipp. MUMS!

Här får ni liten sneak peak på jackan jag köpte i veckan. Älskar den! Känner mig så cool.

Gillar

Kommentarer

Från klubben direkt till tåget hemåt

Heeeej på er igen godingar!

Nu har jag äntligen landat hemma i Skåne igen och nåt så närt återhämtat mig ifrån helgen. Vi fortsatte fredagskvällen med middag på Rigoletto vid Hötorget, där vi tog varsin burgare och ett glas vitt till. Kvällen fortsatte vi sedan med att dra vidare till Taverna Brillo, som enligt Stockholmare kallas för ”Brillo” bara... Haha, man lär ju sig något nytt varje dag. Därefter drog vi ut och dansade.

Som ni ser bestämde vi oss för att byta om i sista sekund... Typiskt oss!

På lördagen fick jag inte så mycket bilder förutom på våra helt AMAZING acaibowls som vi käkade på Reload superfood bar. Acaibowls är väl ändå obligatoriskt att äta när man väl är i huvudstaden, right? Sedan blev det some more shopping. Fick med mig en spets-bh från Monki och en liten blus ifrån River Island. Vi fikade lite och gick sedan tillbaka till hotellet för att svira om till lite festligare kläder. Vi gick ut och åt och drog sedan vidare till en bar som sedan ledde oss tillbaka till klubben där vi varit kvällen innan.

Ni ser ju själva att det inte blev så mycket bloggvänliga bilder i helgen. Här får ni några iallafall, och vill ni se lite mer uppdaterar jag min Instagram ”amandahlarsso” och Snapchat aamandahlarsson lite oftare än här.

Kvällen blev iallafall inte vad vi tänkt oss. Vi tog oss hemåt till hotellet klockan FEM på morgonen, sov en dryg timme, fräschade till oss, och gick sedan för att äta frukosten kl. 07:00 när den öppnade för att ta tåget hem vid 8-tiden. Ni kan ju bara tänka er vad jag har gjort idag då.. Jo, sovit, sovit och sovit lite mer... hoppas jag kan somna inatt också..

Hoppas ni haft en fin helg!
PUSS

Gillar

Kommentarer